Så mycket matcher, så lite tid

I torsdags blev det ju vinst med 14-4, eller ja 7-1 om man räknar lite mindre noggrant. Allt var frid och fröjd så där som det alltid blir när MODO, med gamlingarna i spetsen, har lekstuga. Och jag hade siktet inställt på att fira SM-guld i april.

I går då? Ja, Majk vad ska jag skylla på i går? Jo, jag skyller på det där som ständigt och jämt drar ett löjets skimmer över världens bästa sport: domartabbar. MODO ägde spelet i går och förlusten kan bara stavas otur. 

Just därför bryter jag inte ihop. För lika väl som att det är sant att alla lag då och då får se ett regelrätt mål bli bortdömt, lika sant är det också att bra spel till slut genererar i poäng. Med besked. Enda orosmolnet är när "till slut" dyker upp. Jag håller tummar och tår för att det blir nu. Vi kan inleda med tre poäng på tisdag, tack.

Sedan har jag en annan fundering innan jag kastar mig över jobbet. Hatet en del MODO-supportrar nu fått mot krönikören Magnus Nyström. Var kom det ifrån? Jo, jag vet att han skrivit negativt om MODO senaste tiden och nu hittat flera positiva saker i laget. Med vad är det för konstigt med det? Inte alls. Man kan ju hitta en liten ledtråd genom att helt enkelt se hur det sett ut i MODO-lägret nu mot för någon/några veckor sedan.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...