"Åh... Kan inte folk lämna dramatiken till såpoperorna, tänker jag"

... Säger Murke. Och visst har hon helt rätt, som vanligt. Men det är svårt det där, att göra rätt när man bara vill göra fel trots att man ju faktiskt tänker rätt. Synd, för världen vore ju så mycket bättre om man slapp fundera på felaktigheter och liknande. Älskade Murke hjälper mig att bena ut de fula missarna och vet alltid vad jag behöver.

Hyllningståget fortsätter: Tack Fröken Bitter för att du är så snäll och kör mig hit och dit, inte alltid kör med mig och framförallt för att du är snäll och lyssnar och kommer med råd trots att jag beter mig som en femåring som inte vill ha någon hjälp utan kan allt själv. Utan dig skulle jag förbli den där trotsiga femåringen som sitter där med oknutna skor och skriker och jämrar sig när alla andra är ute och kastar snöbollar på varandra. Du är underbar! (och likaså Murke!) ♥



Lite bilder från i år som fanns i Mästers dator. Murke och Fröken Bitter är dock inte de enda hjältarna, ska nämnas. Toppar ligan över att vara mest frekvent med på bilder gör:
1. Jag själv
2. Jojjon
3. Kung Forsberg

Kanske inte helt oväntat, men visst undrar man lite hur Jojjon kunnat nästla sig med på så mycket bilder?

---

Lite lustigt att min blogg ser konstig ut på alla andras datorer än min egen. Jag måste ha en smått magisk skärm, uppenbarligen. För nej, allt ska inte vara till vänster. Och inget ska se fult ut.

Jag har länge varit sugen på att byta bloggplattform till Wordpress istället, men det som hindrar mig är jobbet med att föra över allt (går det ens att göra på något smidigt sätt?) och framförallt att jag inte behärskar stilmallarna där för fem öre så då skulle designresultatet bli än mer kaos.

---

Nu: Universitetet, lunch och sedan lite storhandlade med bitterdamen och hårdrockaren innan vi avslutar med att leta upp en fin dator som jag kan döpa till Raven.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...