Another day in paradise

GULD! Vilka hjältar! Ett perfekt jobb av samtliga och sedan total dominans av Hellner. Jag är så glad att man får se sådant här. Tack!

Tuff natt igen. Canada-Ryssland, Tjeckien-Finland och sedan förstås Tre Kronor-Slovakien. Underbart! Jag tänker inte tippa, men hoppas i alla fall på kanadensarna, finnarna och förstås Sverige. Orkar dock inte med det där surret om att Slovakien sett så sega ut och att detta inte kommer bli några problem alls. Så fort jag hör den typen av prat blir jag dönervös att det ska föra med sig något skit och att allt ska barka. Det får inte hända.

Är lite nervös även inför matchen mellan Canada och Ryssland. Känns som att det kan bli vad som helst av detta. Alltifrån en klassisk "jävlar anamma och bäst när det gäller"-insats till ett totalt misslyckande för kanadensarna. Men jag hoppas och tror på det förstnämnda. När det gäller Tjeckien-Finland så kommer jag inte gråta blod om tjeckerna vinner. Lägger inte alltför mycket energi på att hålla tummar och tår i det mötet, men jag tror och hoppas Finland är något bättre och tar hem det.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...