Det är synd om människorna

Det blev ingen fest i fredags. Istället blev det tjejmiddag (grillat förstås), tävlingar och mys. Underbart det också!

Först inledde jag, Jojjon och Sassa med minigolf. Jag hade riktat in mig på att slå banrekordet men av diverse anledningar så blev det inte så. Konstigt nog så vann Sassa och det blev bara silver för mig. Att komma med ursäkter är ju inte min grej, men jag vill ändå påpeka att Sassa och Jojjon fuskade, lagspelade (och glömde mig i det där teamet) samt att det var något fel på min klubba och boll. Dessutom var jag först ut vilket gjorde att fuskarna hade en stor fördel eftersom de kunde ta del av mina tricks.


         

Trots förlusten så höll jag god min och istället åkte vi hem för att fixa mat. Ems rullade in lagom till dess (skräll!) och det blev lite diskussioner om hösten och krig mellan mig och Jojjon om vem som skulle få prata mest. Sedan var det meningen att Jojjon skulle fixa biffen, eller ja flintasteken, men efter att ha lagt den på grillen så glömdes den bort i diskussionerna om laktos i p-piller. Så grillmästare Anders fick tycka in istället och rädda köttet. 

I övrigt lyckades Jojjon överträffa sig själv tror jag. Hon bjuder alltid på jättegod mat men den här gången var det ännu godare än vanligt.



                          
Sassa är kung på att jonglera. Ems och jag var, för att uttrycka det milt, helt usla. Så jag tog bilder på mig själv istället som tröst. 


                      

Efter maten röstade vi fram krocket som kvällens andra tävling. Vi körde två omgångar och jag lät Jojjon och Sassa vinna så det skulle bli lugn och ro. Sedan avslutade vi med Sverige-spelet och då hade jag tröttnat på att vara en snäll och menlös variant av mig själv. Jag sket i att vara mina vänner till lags och ville bara vinna. Så det gjorde jag - förstås. Inga konstigheter.



                      
Under tiden de andra fortsatte att kämpa sig runt och traggla frågor så passade jag på att utöva mitt största intresse: ta segerbilder på mig själv.


Haha, kolla de bittra förlorarna! Det är synd om människorna.

Nu, läsa om svensk fotbollskultur och äta mat för det har jag glömt att göra. Illa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...