Plågsamt med förbud

Nej, nu ska det inte shoppas mer. Alls. På väldigt länge. Nu får det vara nog. Men jag måste ändå visa vad jag vill ha i skoväg (håller mig borta från kläder trots alla höstnyheter).


Okej, gjord i paint för jag var lat. Radavståndet stör mig, det ser förjävligt ut. Pilarna likaså. Placeringen av bildtexter känns inte särskilt motiverad. Så, nu har jag försvarat mig så mina designvänner kan inte komma och klaga.

Nu till grejen. Skorna. De från Halens bara måste jag ha! De finns som sagt även i svart men jag tycker de ljusbeige är mycket snyggare eftersom rosorna kommer fram mer på dem. Tyvärr är det skor jag tycker hade varit roligare att spatsera runt i nu i sommar och dessutom har jag redan fler par skor än vad jag hinner använda. Men man ska inte kväva sina lustar har jag fått lära mig, och de här skorna väcker verkligen ett enormt ha-begär och stora lustar inom mig. Skorna från H&M känns också som om de borde ges plats åt i min garderob. Vi får se...

Blev förresten supernöjd med mina fynd från Nelly. Den svarta klänningen från Lipsy sitter som en smäck och känns som största kapet på riktigt länge. Fickorna med stenar på gör den bara snyggare och hela klänningen är bättre i verkligheten är på bild. Super! Jag älskar dessutom det vita linnet (eller ja, det funkar som klänning också), särskilt med tanke på priset. Sött och snyggt och passar både till vardag och fest. Hm... Jag tror nog det var ett ännu större fynd.

Och strandväskan blir kanon resten av sommaren. Nästan så jag funderar på att beställa den i fler färger. Jag skippade den rosa och tog bara den randiga, vilket jag ångrar lite nu. Hade gärna haft den i rosa och blått också. Men som sagt, ingen mer shopping nu.


Kommentarer
Postat av: Omark-bloggen

Vill du läsa en blogg om endast Linus Omark (och lite Johan Harju), sveriges hetaste hockeyspelare?



Klart du vill!



http://linusomark.blogg.se

2010-07-25 @ 00:53:53
URL: http://linusomark.blogg.se/
Postat av: nathalie

hejhej , nu är det så att jag har en tävling på min blogg ... '' månadens super blogg''

du vinner reklam för din blogg, på TRE hela blogggaar :D

det ända du gör är att du kommenterar något enkelt på inlägget, tex ''jag är med''

gå in & titta ?



http://enbartnatha.blogg.se/2010/july/utkast-juli-13-2010.html



ber om ursäkt om ni inte är intresserade, det är bara att ni tar bort inlägget då ! tack hej !

2010-07-25 @ 11:12:28
URL: http://enbartnatha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...