Vill bli carried away igen

Långt efter alla andra så är det nu äntligen dags för mig och Rövardotter att se Sex and The City 2. Filmen har väl mestadels mottagits med allt annat än himlastormande beröm, men jag vill förstås ändå ge den en chans. Med tanke på att alla som sett den har sänkt mina förhoppningar från 100 till ungefär 0 så känns det som ett skapligt bra utgångsläge. Filmen kan nu endast överraska positivt.

Min outfit då? Halva grejen med att se Satc på bio är väl i princip att man ska klä upp sig lite grann. I Sundsvall var det flera som körde gala-stilen all in på premiären. Men så gör inte jag. Dels är det inte premiär, dels är jag för trött på kläder just nu (läs: ingenting passar). Så jag kör på tights och en randig tröjklänning i sailorstil från Bik Bok. Köpte den i våras efter att ha sett den på bild och blivit kär.




Efter bion blir det tacos hemma hos Rövarparet och i morgon vankas det fotboll och sedan hetsumgänge med Åsman, Ems och Sassa. På tisdag åker jag till Stockholm och på onsdag bär det av till Kalmar. Härligt!

Kommentarer
Postat av: Linda

Verkar som att vi alla som såg onsdagens avsnitt blev som galna, hihi. Men det är så det ska vara, men inte så hälsosamt kanske :P



Vad tyckte du om SATC 2? :)

2010-06-13 @ 23:18:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...