The show most go on

Nu är det dags att ta sig lite i kragen. Rycka upp sig lite. Man kan inte gå i konstant dvala alltför länge. Grejen är ju att jag hade hela matchen i torsdags på mig att förbereda inför de här känslorna. När Rögle kvitterade till 3-3 steg hoppet, men egentligen kändes det inte bra den där dagen. Nu har jag dessutom fått fem dagar att ta in det. MODO kommer inte spela slutspel – i år heller – och jag har kanske till och med sett Kung Forsberg på isen för sista gången. Skulle det bli så, så kommer jag se tillbaka på hur han hjälpte MODO den här säsongen, och alla andra fina underbara och oförglömliga minnen han gett. Det hoppas jag att han också kan göra.

Så. Nu får det vara nog ältat. Stockholmsfjollan har sagt att det inte på några villkorsvis är okej att fortsätta älta och mala detta i juli, så jag tänkte börja redan nu med att sätta stopp. The show most go on, och likaså mina steg ner till tvättstugan.




Grå lite oversize tröja med brodyr på axlarna var ett av inköpen i fredags när jag tröstshoppade. Jag blev supernöjd, en ny favorit.

Har varit en sväng på biblioteket och resten av dagen blir det tvättstugan, skriva caselogg till webbredaktörskursen samt läsa kurslitteratur. Dessutom är det ju Desperate Housewives och så ska jag nog börja läsa Twilightboken och se om jag blir lika fast som resten av Sveriges kvinnliga befolkning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...