Det rullar på

Hade mysig tjejkväll i går med Fröken Bitter och Cry-babyn. Ja, det heter tydligen så när man är minst tre stycken av kvinnligt kön. Trodde först att det var hårdrockaren som inte hade fattat att jag var tjej, men så illa var det inte. Det var bara bitterdamen som har stenhårda regler när det gäller myskvällar. Är man tre eller fler är det alltså tjejkväll. Men är man bara två, ja då är det bara en kväll för att svulla.

Vi åt världens godaste dessert: Gino! Jordgubbar, banan och kiwi med riven vit choklad över och som sedan fick grillas i några minuter. Cry-babyn kan mer än att vara en Timråtattare och gråta, uppenbarligen. Nåja, förutom att göra jättegod Gino så är hon också underbart rolig och en av de bästa Timråtattare jag känner. De är ju sådär, den där Strindlund-maffian. Förutom Gino blev det dessutom kladdkaka med daimgrädde. Min och bitterdamens filosofi är ju att svulla hela veckan och sedan ska vi börja äta nyttigt. På måndag. Eller tisdag. Det blir nog på onsdag. Eller nästa vecka.

Till de här desserterna blev det Twilight-maraton. Jag förstår ju inte varför Edward Cullen och Jacob Black får mer uppmärksamhet än vad Luke Macahan får, men eftersom jag är ärlighetens drottning så kan jag erkänna att även jag föll för Edward första gången jag såg filmen. I går kände jag dock att hysterin lagt sig ordentligt. Fjortisporren får klara sig utan mig. Jag mår bättre av hockeyporr och NHL-slutspel och VM duger fint.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...