Från fängelsehåla till hemtrevligt

Förnyandet av min lägenhet fortsätter. Inköpen från IKEA var ju bara början och ett måste. För jag hatade den här lilla fängelsehålan. Litet, tråkigt, fult och inte det minsta hemtrevligt. Inredningsintresset har verkligen fått stå tillbaka på grund av att jag har svårt att få hjärnan att fungera när det är så litet. Men nu är det dags att tänka om.

Även en liten lägenhet måste gå att göra hemtrevlig! För alla andra kan ju. Så nu är det dags för operation inredning. Från fängelsehåla till hemtrevligt, är tanken. Tidigare inköpen i vitt ska byggas på.

Jag har en tanke om en ganska minimalistisk och grafisk stil, men som lättas upp av lite shabby chic-stuk. Svart och vitt som bas och sedan uppblandat med lite lila, rosa, grön och turkos. Luftigt, stilrent och fräscht ska det vara. Men hur gör man när man har a) liten lägenhet b) liten budget c) för stora krav? Alltså, vart börjar man?

Detta är jag ute efter:
Sängbord Hemnes, vitt
Korgar Byholma
Vitt överkast
• Gröna krukväxter
Skolåda Komplement
Grytlappar Iris, vita
• Duschdraperi, vitt eller rosa
• Påslakan med rosor, exempel: Ruth
• Prydnadskuddar i rött, rosa, turkos eller grönt


Tänk er det där nattduksbordet med min lampa och en vas med rosor! Och lådorna stående i garderoben fyllda med skor och sedan flätade vita korgar i min svarta megahylla. 

Hm... Jag tror det lutar åt att jag får skippa det där med luftigt. Drömmen om stora ytor får leva vidare och så får lägenheten fyllas till bredden med allt jag vill ha. Det blir ju roligast.

Kommentarer
Postat av: sessan

för sängkläder med rosor så kolla in HM home ,och Rusta !jag har iaf sett såna som faller mig i smaken på dessa ställen.

2010-09-18 @ 12:29:32
URL: http://fashionforoldies.zoomin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...