Det bästa med att inte ha häst?

Ja, det är att man kommer så billigt undan. Som hästägare har man inte bara de nödvändiga utgifterna utan också en massa pengar (eller ja, det är ju det man egentligen inte alls har) som tvunget måste spenderas på shopping.

Det tragiska är att även som hästlös så hittar jag en massa som jag vill ha. Förra veckan fyndade jag ett schabrak för att spara "till framtida bruk" och i dag lät jag städningen vänta för att se vad Hööks hade för spännande saker att erbjuda.

Hade jag haft häst i dag hade jag köpt det här direkt:





Sa jag att jag gillar brunt, marint och rött (och beige och grått)? Och okej, det där flätade pannbandet hör inte hemma på en häst. Men tänk er på en ponny! Åh, älska ponny!


Dressyrprylarna var det dock ont om. Jag hittade inte vare sig träns eller schabrak som föll mig i smaken och gissar att det är just för att jag inte har någon häst. Hade jag haft det hade jag antagligen inte kunnat motstå något av de som fanns, och framförallt skulle jag inte nöja mig med Hööks utbud. Och då hade jag suttit där i skiten och slängt ut pengar som om det inte fanns någon morgondag.

Så, tack och lov att jag inte är hästägare! Typ...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...