Julklapp till mig själv: Everyday Minerals Kabuki

Jag har använt mineralsmink från I.d Bare Minerals i fem år och varit supernöjd. Men senaste året har jag allt mer börjat att gå över till Everyday Minerals – och blivit ännu nöjdare!

Jag började testa EDM eftersom att märket fått så bra omdömen och är betydligt billigare. Resultatet: jag upplevde EDM som lika bra som I.d. När provburkarna från EDM tog slut fortsatte jag dock med I.d eftersom jag hade kvar av den foundationen och fortfarande tyckte att den var bra.

Men senaste året har min hy blivit känsligare och trivs inte längre med I.d. I produkterna (i alla fall original-foundation, concealer och rouge) ingår ingrediensen Bismuth som är känd för att kunna irritera vissa användare. För mig har det inte varit några problem alls tidigare, men numera blir min hy otroligt irriterad av I.d.

Därför var valet att gå över till EDM:s foundation lätt. Extra bra är ju dessutom att det är mycket billigare! Tidigare fanns deras produkter bara att beställa från USA via deras webbsida, men numera säljs märket dessutom i ett fåtal svenska webbutiker. Visserligen till betydligt dyrare priser, men då vet man att man slipper eventuella tullavgifter och att kanske få vänta ett par veckor på produkterna.

Nu har jag också tänkt gå över till EDM även i borstväg. Efter fem (!) års trogen tjänst får nu min kabukiborste från I.d gå i pension. I stället byter jag till Everyday Minerals long handled kabuki. Den borsten får bli en tidig julklapp till mig själv. Nu hoppas jag bara att den är så bra som ryktet säger och att jag trivs lika bra med denna som jag gjorde med I.d:s tidigare.



... Och så kanske jag helt enkelt får överge mitt favoritrouge Glee (som tyvärr också innehåller Bismuth) från i.d till förmån för något likvärdigt från nya favoritmärket?  

Nu: Snart (eller snart och snart...) avfärd till det Orebjörkska hemmet för söndagshäng. Adios!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...