Det kan fortfarande gå, faktiskt

Om det finns något som är värre än att förlora efter att ha spelat värdelöst så är det att förlora en superviktig match trots ett bra spel. Varför ska alltid, alltid, alltid motståndarmålvakten vara omänsklig vägg just i sådana lägen? SUCK! Nåja, slut på bitterhet nu.

Chanserna är inte stora till att kunna gå till slutspel – men de finns. På det sättet är vi i alla fall i ett trevligare läge än Timrå som helt saknar den möjligheten. Men ska vi kunna ta oss dit det krävs inte bara seger efter full tid utan också att de andra resultaten går vår väg. Inte det lättaste...

Problemet är dock inte bara att MODO har svårigheter att kunna ta åttondeplatsen, utan också att risken för kvalserien är väldigt stor. Det handlar alltså inte om en ynka liten sten på axlarna utan all världens berg är samlade just på oss. Att kvala är lika med döden.

"Skönt" att det inte är så mycket tid att fundera över alla tänkbara sätt det här kan sluta. För i morgon gäller det. Igen. Hur det ska gå? Ingen aning. Det känns vansinnigt ovisst.

Men nu när hockeyguden Kung Forsberg har lagt skridskorna på hyllan hoppas jag att han har tid att styra upp lite i hockeyvärlden. Snälla, plocka fram easton-trollstaven och trolla fram en trepoängare till MODO och noll poäng, eller i alla fall max två, till Södertälje och Frölunda. Då har du hjälpt MODO på bästa tänkbara sätt.

Jag drömmer fortfarande om att få uppleva det här igen:
Men den här bilden känns som att den togs för väldigt, väldigt länge sedan. Och normalt sett är inte knappa fyra år någon lång tid i mina ögon.

Nu ska jag återgå till att jobba i stället för att älta och vara nervös. Det känns lite mer produktivt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...