Mest intressanta matchserien någonsin?

Eeehhhm... Jag kan ha råkat nämna ett antal gånger att jag inte älskar Jaromir Jagr. Men snart 25 år gammal, och med en numera större dos ödmjukhet än en idiotisk envishet, får jag nog faktiskt säga att det gör jag.

Med all respekt för MODO:s silly season och finalen mellan Brynäs-Skellefteå (där jag för övrigt kan tänka mig vilken SM-segrare som helst faktiskt. Men har inget emot att Skellefteå vinner i morgon så att a) jag får se mer av denna sköna serie och b) Brynäs kan få ny chans att ta hem guldet i Tablettasken) – det mest intressanta just nu är ju ändå åttondelssfinalen mellan Philadelphia och Pittsburgh.

Till att börja med är det ju ett hatiskt derbymöte mellan riktiga topplag. Min gamla favorit och min nytillkomna favorit möts. Bara en sådan sak! Lite svårt är det faktiskt att veta vilka jag helst ser går vidare...

Jag trodde som de flesta andra att detta skulle bli en grymt jämn serie, men att det kanske skulle vara fördel för Pens ändå.

Men nu står det 3-0 till Philly. Och gårdagens match var extra plus de luxe. Hockeyporr är ett vansinnigt utslitet uttryck, men ordet är gjort för att beskriva just den matchen tror jag.

Som pricken över i – i morgon natt är det dags igen. Dags för min älskling Sidney Crosby att hålla sig fast på piedestalen då.

---

Eftersom att jag är okej med vilka lag som än vinner i ovanstående matchserier tycker jag mig vara värd att få en hockeyslutspels-önskan att gå i uppfyllelse. Jag väljer att Vancouver vänder på sitt dödsläge. Tack på förhand!

Kommentarer
Postat av: Emelia

Snygg makeover! :)

2012-04-18 @ 10:16:27
Postat av: Morran

Emelia: Tack! :) Men tyvärr har jag inte fått ordning på det helt - så klart. Har strul med menyn ovanför headern. Får bråka vidare och se om jag får till det. Puss!

2012-04-19 @ 00:09:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...