När man tagit fel trosor...

Ganska fascinerande är det, att jag nu suttit här i en hel timme utan att göra något annat än att filosofera över mina trosor och strumpor.

På vägen till Löfbergs Lila Arena förut slog det mig nämligen att jag hade fel trosor och strumpor. Inte nog med att jag inte hade turtrosor och turstrumpor, utan till och med sådana som enligt erfarenhet ger otur. Jag tror ni alla känner igen den där känslan. Den panikångesten och dödslängtan man känner just i det ögonblicket när man kommer på hur dum man varit. Att inte fundera över sin klädsel på en matchdag är verkligen vedervärdigt, och jag ägnade lång tid att fundera på vad jag skulle göra för att på något vis upphäva oturen och få den neutraliserad. Hellre neutralt än minus, tänkte jag. Det första jag gjorde var då att köpa en hamburgare, eftersom det för tur med sig. I övrigt höll jag mig ifrån att skicka kaxiga sms till FBK:are (eftersom detta har en tendens att oundvikligen tendera i bakslag de luxe) och jag körde också några väl valda ritualer samt uppfriskningsknep i form av lite tur-gymnastik (tänk huvud-axlar-knä-och tå-knä och tå, fast mer modernifierat och med mer tanke och känsla bakom). 

Efter dessa upplösningsövningar underhöll jag mig med att meditiera och intala mig själv att MODO-spelarna (tyvärr? Hohoho) inte vet, eller bryr sig, vad jag har för trosor och strumpor och att det därmed helt osannolikt kan avgöra matchens utgång. Men tyvärr så har erfarenheten som sagt bevisat att det har det visst det, och jag satt därför med ett krampaktigt nervöst och mycket ångerfyllt leende när matchen drog igång.

Efter matchen, och flertalet gånger under matchen, var det där ångerfyllda leendet helt bortblåst. Mitt i min seger-extas glömde jag dock bort att ägna mer tanke åt mina underkläder, och det hela glömdes därmed hastigt och lustigt bort. Fram tills nu, vill säga.

För när jag satt här, så kom jag på det igen och därför har jag nu ägnat senaste timmen åt att filosofera och spekulera i detta. Det har ju onekligen framkommit ett problem i och med detta. Vad ska man nu tro? Är dessa trosor och strumpor lyckobringande, eller är de otursförföljda? Eller är det rent av neutrala?

Jag har klurat länge på detta, men är nog nu överrens med mig själv om att de antingen för tur med sig, alternativt är neutrala. Eftersom de varit med och tagit hem en seger kan de inte längre föra otur med sig. Det bästa är förstås om de för tur med sig, men neutrala är bättre än inget.

Själva kontentan av detta är två saker. För det första har jag med största sannolikhet fått ihop ytterligare ett par trosor och strupor som är okej/bra att ha på sig under matchdag (och tro mig, det behövs. Man kan ju inte gå runt som en gris i tid och otid). Och för det andra så ledde denna timslånga filosoferar-tid åt att jag upptäckte att dagens datum är 14 oktober 2007.

Alla människor med vett och sans förstår då vad som är det stora med denna dag.

DET ÄR EXAKT 6 MÅNADER SEDAN MODO HOCKEY FICK LYFTA LE MAT OCH BLEV SVENSKA MÄSTARE!

image49   



Det är ett halvår sedan! Herregud. Herregud. Herregud.



image111




image50

Herregud


Kommentarer
Postat av: Linda

Ett halvår sen ja :D Underbart! och det firade grabbarna igår med att spöa FBK! Weeeiiii :)

2007-10-14 @ 09:44:49
URL: http://persson86.blogg.se
Postat av: sassa

marie..du e störd. vem fan bryr sej om dina trosor?!:p

2007-10-16 @ 18:53:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...