Vilja Lust

Vi har alla på ett eller annat vis stiftat bekantskap med henne. Hon som är tillsammans med killen du gillar. Eller den tjejen som varit anledningen till att din pojkvän inte bara blev hungrig utanför hemmet utan också tog sig ett skrovmål utanför hemmet så att säga. Eller den där tjejen som är det enda killen du är galen i ser. Eller den där tjejen som råkar vara din pojkväns ex och nu inte kan släppa taget om honom. Hon, den där hemska. Vilja Lust.

Vilja Lust är ett ofta återkommande samtalsämne när jag och Murke känner oss färdiga med dagens betydelsefulla diskussioner såsom vem som egentligen ser bäst ut av Ville Valo och Ben Affleck, dumheten i höga busskostnader, hur länge det ska ta innan jukeboxen på vårt favoritcafé blir lagad, vem av oss som har mest gissel med sitt hår och liknande.

Eller nåja. Egentligen diskuterar vi inte på något vis Vilja Lust. Vi bara spyr galla över henne, och för att höja vår egen trevlighet kan det faktiskt erkännas att vi egentligen bara samtalar om denna Vilja Lust när vi är lite extra bittra. Men när det väl sker, ja då diskuteras Vilja Lust med stor inlevelse. Och det är ingen fin historia.

Ibland kan det hända att man nästan känner sig orättvis mot Vilja Lust. Men den tanken brukar vi slå bort så fort att ett OS-guld i tankeförnekelse skulle vara ett faktum om denna gren fanns och vi bemödade oss med att ställa upp. För trots att Vilja Lust i många fall själv är ytterst omedveten om det faktum att hon är en Vilja Lust, och således blir ett stort diskussionsämne och måltavla för både ledsamhet, aggresion och svartsjuka för inte bara mig och Murke utan i princip alla tjejer under någon tid, så är Vilja Lust en icke önskvärd person. En persona non grata.

image1



Kommentarer
Postat av: sassa

hmmmm...japp..vi känner alla hon vilja lust. tell me

2007-09-18 @ 19:08:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...