Jag lever, har ätit och ingen ren har sprungit över mig

Visst är det lustigt att man kommer på så otroligt mycket vettigt att blogga om, när man inte kan? Nej, word är inget alternativ för det är tråkigt och signalerar skolarbete. Blogg.se däremot signalerar pluggsmitning, vilket känns mer... trevligt.

I alla fall. Jag har kommit iordning skapligt bra nu. Jag har fortfarande massor av kläder, böcker, tidningar och småsaker kvar att packa upp men det största är på plats i alla fall.

Jag vet inte hur jag ska se på det faktumet att jag fått otaliga oroliga kompisar på halsen som velat försäkra sig om att jag lever, har ätit mat och inte blivit påsprungen av någon ren. Kanske ska man se det som trevligt att folk bryr sig? Eller ska man se det som att ni har så otroligt låga tankar om bland annat min matlagning? Kanske förståeligt till viss del, men jag kan berätta att jag ätit mat varje dag. Först bjöds jag på riktig mat av Fröken Bitter och hennes skräckfilmsfantast (nytt namn istället för hårdrockaren) och sedan har jag lyckats göra både min berömda kycklingsallad och fiskbullar utan minsta missöde. Och kors i taket! Jag har till och med storhandlat.

Nu ska jag plugga. Blir några timmar hårt jobb innan Colorado-Vancouver drar igång vid fyra. Imorgon har jag ingen föreläsning så det är sovmorgon som gäller. När jag väl vaknat ska jag plugga Journalistik A samt lägga ner mig ordentligt inför högskoleprovet på lördag.

image341

Kommentarer
Postat av: Stockholmsfjollan

Men är det så jäkla konstigt att vi oroar oss med tanke på att du inte ens kunde skära en tomat sist du vara hemma hos mig. Och din sallad är fasiken ingen sallad, det är något dåligt substitut för sallad av någon som inte kan laga mat. Ugg!

2008-04-02 @ 13:30:16
URL: http://amorous.webblogg.se
Postat av: Morran

Men även en blind höna kan hitta ett korn! Jag har utvecklats och hittat tomat-skillsen! ;) Jag har faktiskt köpt tomat idag, så det så. Och det är visst sallad! Fruktkycklingsallad! Så det så.

2008-04-04 @ 01:49:53
URL: http://www.mrsforsberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...