Rött så långt ögat når

Kalas! Även Philadelphia tog sig till kvartsfinal och Niklas Bäckström kan istället spela VM.

Men: Först var det MODO-Timrå och nu blir det Colorado-Detroit (och Philadelphia-Montreal). Jag vet inte om jag har nerver för detta faktiskt.

Det ska visserligen sägas att jag hoppade jämfota av lycka över att MODO valde att möta Timrå i år igen, och trots facit i hand så tycker jag det var rätt val. Derbymatcher är alltid roligast och det blir extra mycket nerver och känslor när det är Lillasyster Timrå som står för motståndet.

Men att säga att jag hoppar jämfota av lycka över att Avs ska möta Red Wings är inte riktigt sant. Även i det mötet blir det extra mycket nerver, känslor och nostalgi, dock även på ett negativt sätt. Jag har haft riktigt svårt för Detroit sedan jag var minimalt liten. Minnena efter turerna lagen emellan under årens lopp finns kvar, och Kris Draper vet nog än idag vem som är The God... Inget lag skulle vara så skönt att slå ut som Detroit givetvis, men inget lag känns så surt att förlora mot som Detroit. Samma princip som Timrå, med den skillnaden att Timrå (årets säsong till trots) är det mindre laget. Att kalla Detroit för Colorados lillasyster vore dock mest bara pinsamt. Tyvärr.

Å andra sidan var det Avs som drog det längsta strået när de senast möttes i play off. Och... Peter Forsberg är ju tillbaka, minst sagt. På riktigt. Med dragningar, tryck i åkningen och puckkontroll som skriker ren och skön nostalgi.

Alltså... Jag skiter i de där nerverna. Fan vad kul det ska bli!

image341

Kommentarer
Postat av: Emma

Absolut! Känns så lättande att han skrev på till slut, efter allt skvaller! Man han ju bli riktigt nervös! Salle Salle ge oss en sång!

2008-04-25 @ 15:59:13
URL: http://courageo.blogg.se
Postat av: Emma

ja , det finns bara en foppa ! : )

torsk första macthen såg jag. inte bra !

2008-04-26 @ 14:25:22
URL: http://emmaeliz.blogg.se
Postat av: Emma

Tack så jättemycket för tipsen! Jag tror faktiskt att jag ska fortsätta som det är nu, men inrikta mig mer på hockeyn än tidigare, och lägga mer tid på de inläggen. Det blir nog som du säger alldeles för seriöst om hela bloggen enbart är till för hockeyinlägg.

Ha det bäst!

2008-04-27 @ 10:16:45
URL: http://courageo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...