Som en skattkarta till guldgruvan

Ja, den här boken får väl anses som en skattkarta eller biljett till Sundsvall. Jag bloggande om den tidigare och nu är den äntligen beställd. Förhoppningsvis får jag den nu på fredag och då ska jag sätta igång pluggandet redan i helgen. Eftersom jag är ledig så har jag tänkt viga helgen åt att göra klart c-uppsatsen (hög tid nu!) samt komma igång inför högskoleprovet.


image277

356 kronor, så nu får vi hoppas att den är värd den förmögenhet jag vill att den ska vara. Planen är i alla fall att försöka få tid till att plugga igenom samtliga övningar och komma väl förberedd till högskoleprovet så jag förhoppningsvis kan höja mig ett eller några snäpp. Det skulle vara guld värt.


image238


Kommentarer
Postat av: Emma

Ja det var för tur att det gick bra iallafall! synd bara med så många skadade ändå, backproblem som vanligt. :/ Men men, det fixar vi! :D

2008-02-20 @ 16:42:38
URL: http://courageo.blogg.se
Postat av: Anna

Morran: Nja, jag har faktiskt gått och blivit neggo mot Modo. Tyckte dom (läs: två personer) var så dryga och löjliga. Sånt sätter sina spår vettu, haha.
Därför får dom dras med epitetet Snusk-Modo ett tag till.

Men hade the king spelat där... Då hade jag valt mina ord bättre. Man vill gärna inte skriva ner världens bästa. Där går gränsen liksom. Nu feting håller jag mina tummar. Men visst, tror du inte det är bättre han lägger när denna säsongen och kommer tillbaka i höst? Om han vill fortsätta några år till kanske det är bäst? Jaja, bara han kommer tillbaka så. Jag kan vänta:)

Thanks btw.

2008-02-20 @ 19:18:18
URL: http://annalindback.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...