"Såg du zuzzos dragning?! Bättre än sex!"

Nä, jag såg inte. Just det missade jag tack vare min matlagning. Det måste, näst efter att gå ut med soporna och handla, vara universums tråkigaste syssla. Till och med matlagningsglada Stockholmsfjollan led med mig när jag jämrade mig över att tvingas ta itu med det och tyckte jag skulle köpa pizza istället. Men eftersom jag inte alls är så där bekväm och lat av mig att jag beställer snabbmat istället för att stå vid spisen, så blev det matlagning ändå. Tacos. Igen. Känns som att jag kan göra det i sömnen nu faktiskt.

Gällande matchen då. Suck. Vilken förjävla trist skitförlust. Det började ju så bra när de bästa gjorde mål och allt. Jag skyller den här förlusten på domaren, helt klart. Och på matlagningen som med största sannolikhet var den felande länken i min ritualvärld.

---

Gina Tricot har ju öppnat sin webshop nu, och det är ju trevligt. Men varför måste de vara så mån om att stoppa mitt shoppingberoende så att de endast godtar kontantbetalning? Suckelisuck. Jag som tyckte det skulle vara perfekt att skicka efter på faktura de gånger köptarmen vrider sig av dödslängtan men pengarna inte finns. Eh, för tillfället. Men nåja, man kanske ska vara tacksam.
Idag köpte jag den här rosa koftan i butiken samt den svarta klänningen. Dock kan jag inte bestämma mig om jag ska ha den i vitt eller svart. Tog den vita först men ändrade mig och valde den svarta. Men ja, svårt val. Dessutom var den liten och trasig så jag måste ändå byta den.

Jag kommer få grav beslutsångest imorgon när jag ska välja.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...