Find the frame

Det gick ju som på räls igår. Förlösande på bästa tänkbara sett. 5-0 seger och tre mer än välbehövliga poäng. Att se MODO visa upp en stor dos vilja, självförtroende, kämpaglöd, frenesi och hjärta var underbart skönt. Hela laget gjorde en kanoninsats och Susse var som alltid magisk.

Imorgon ska Fröken Bitter få äran att ha en heldag med mig. Jag vill förgylla hennes vardag lite, så därför tänkte jag släpa med henne och storhandla åt mig. Den bittra damen ska hjälpa mig med att handla billigt, bra och kanske till och med varierat. Nåja, lyckas hon pricka in en av sakerna så är det väl nog. Man måste ju börja någonstans. Därefter ska vi ut till Söråker för lite hästaktiviteter. Hon ska rida Moro och jag ska köra Klöver. Eller ja, antagligen blir det väl han som kör med mig, vi får se. På eget bevåg har jag dessutom bestämt att vi ska avsluta kvällen med noll plugg och istället hundra procent film- och godiskväll (är väl i och för sig samma sak, men ändå). Det lutar åt att jag kommer glufsa i mig stora mängder marängsviss, som en liten förhandsritual inför torsdagen.

Här är en liten bildhistorik över diverse:

              


1. Jag och Fröken Bitter dokumenterar oss själva under MODO-Djurgården 14 februari. MODO har just reducerat.
2. Bitterjöken ville förstås även dokumentera hur det såg ut när DIF gjort mål. Jag vägrade vara med på en bild av den typen, men linslusen svek förstås inte.
3. Jag blekte utväxten, det blev kycklinggult och så här nöjd blev jag då.

Påminnelse till mig själv: Köp linsvätska! Hur svårt kan det vara att komma ihåg?! Och kladdkaka. (Känns som att en av dessa saker kommer vara en smula lättare att komma ihåg).

Snabb redogörelse över några intressanta ämnen:
Min förträfflighet 1: Jag fick ett städryck och rensade upp i röran. Numera går det att gå på golvet istället för på alla tidningar.
Min förträfflighet 2: Har kommit i (god) tid till två föreläsningar i rad denna veckan.
Min förträfflighet 3: Har laddat ner Explorer 7 för att uppfylla allas tjat om att det är "sååå mycket bättre". Till samma punkt hör också att jag än en gång insett hur fel alla andra har och hur rätt jag har haft hela tiden. För den som ännu inte gått över till sjuan kan kan berätta att du heller inte bör göra det. Det för inget gott med sig.

Colorado ser det ju allt annat än ljust ut för, men Philly tummar på. Men precis som på senaste tiden så får NHL stå tillbaka ganska rejält, tyvärr. Jag får just nu nöja mig med fokus på elitserien. Förhoppningsvis blir det ytterligare tre poäng på torsdag, och sedan ytterligare tre på lördag. Is i magen, eld i hjärtat. Vanligtvis vill jag inte önska Brynäs något illa, men nu är läget som så att det endast går att dra fram voodoodockan för både Brynäs och Djurgården. Så är det. Tre raka vinster för MODO nu och noll poäng för Brynäs och DIF så fixar sig detta.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...