Lights will guide you home

Igår hände det som fick hatet att välla över ordentligt. Timrå tog sig, på MODOs bekostnad, upp på slutspelsplats. För att beskriva känslan av att MODO återigen trillar nedanför strecket kan jag använda många ord men jag nöjer mig med att beskriva det som det konkreta helvetet.

För egen del ser jag gärna Timrå i ett slutspel, absolut. Så länge MODO också finns med bland de åtta främsta lagen vill säga. Att lillebror Timrå skulle ta sig till slutspel på MODOs bekostnad är inget annat än en ren och skär katastrof. Det räcker med förra säsongens skräckupplevelse. Skulle de sno slutspelsplatsen framför ögonen på MODO så är risken stor att världen slutar snurra redan innan The God Himself definitivt har lagt skridskorna på hyllan. För mig och alla andra som inte vill se mig som ett ständigt lidande kolli utan framtidshopp är detta ett scenario som bör hållas inlåst och aldrig få komma fram och bli verklighet.

Men i övrigt så är det mest jag som ska ha stryk för gårdagens match. Istället för att sköta ritualandet så sov jag bort matchen. Ja, du läste rätt. Jag gick och la mig för att döva min migrän men istället för någon timmes vila så sov jag bort hela matchen. Fy fan. Något så osportsligt har bara hänt en gång tidigare och det var när Carolina Klüft hoppade höjd i VM 2007. Hemskt att sådant händer och det är dags för mig att skärpa mig nu. Migrän och skola ska inte komma före hockey, never ever.

---

Fredagens tenta tror jag gick skapligt. Bättre än vad jag hade hoppats i alla fall. Helt klart så kan man gissa sig till att Kung Forsberg hade ett finger med där och trollade med sin Easton till trollstav. Det ser jag som den enda vettiga och möjliga förklaringen.
---

Idag slapp jag undan Fröken Bitters ljusparty med blotta förskräckelsen. Att umgås med Timråtattare är inget som står högt i kurs just nu. Istället gjorde jag dagen till en riktig Coldplay-dag där Murke fick agera låthjälp. Trots hennes idioti så är hon utan tvivel en av de få människor som förstår mina tankebanor och associationskedjor bra nog för att kunna räkna ut vilken låt/whatever det nu är jag menar.

Hon är också den enda som medgett att hon gärna skulle vilja vara turist i min hjärna. Det var en kommentar som fick mitt hjärta att smälta flera kilo. Ytterst fint sagt.

Nej, Desperate Housewives och lite NHL nu innan det blir sängen. Imorgon börjar nya kursen Webbdesign så det gäller att jag inte kommer dit a) försent b) trött, onåbar och grinig eller c) inte alls, som i vanlig ordning. Imorgon är det ordning och reda som gäller!


Kommentarer
Postat av: Anna

Morran: Haha, äsch då ;) Han var inte så impad. Var ju en rätt skräpig match mot ett bottenlag.



Noooo way, mina pluggdagar är över. Hur blir det för dig?

2009-01-19 @ 01:37:36
URL: http://annalindback.blogg.se/
Postat av: Anders

Bitter, någon??

2009-01-19 @ 14:54:45
Postat av: Morran

Anna: Han borde spana i FBK-MODO i februari. Då blir han nog impad. Ja, av MODO alltså (hoppas jag). Hehe.



Gud vad skönt! Fortsätter du på VF och Aftonbladet? Karlstad? Jag fortsätter med grafisk design, det vill säga fortsatt med ständig bävan och rejält med misär. Haha! Men, men jag hoppas kunna söka journalistutbildningen (ettåriga, den du kom in på i höstas.)



Anders: Minst sagt. Jag är alltid bitter och särskilt när Timrå spär på bitterheten i klass med det här.

2009-01-19 @ 16:57:31
URL: http://mrsforsberg.blogg.se/
Postat av: Linda

Foppa är åter på is och tränar med MODO :) Glädje, nu kan vi hoppas på det bästa!

2009-01-20 @ 14:55:12
URL: http://persson86.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...