Oasis och min lilla Häxa

Jag sitter och pluggar inför torsdagens seminarium men har svårt att få ihop det. Jag ska presentera en bra och en dålig webbplats (för en desifners portfolio) och efter mycket om och men har jag hittat två lämpliga sidor. Problemet är bara att jag inte riktigt kan besvara frågorna om målgrupp och tilltal. Nåja, jag har en tågresa från Sundsvall till Stockholm imorgon (eller ja, idag) och därmed all tid i världen att fundera vidare på det där. 

Innan tågresan blir det först en förmiddag på universitetet för introduktion till Flash. Sedan ska snälla och sötrara Fröken Bitter skjutsa mig till tåget och så får jag hoppas att min lilla ögonsten Den Blonda Häxan möter upp mig på stationen. Själva syftet med resan är (förutom att hon delux-saknar mig och kräver att få besök) att vi ska på Oasis i Globen. Hurra!

Den här gången ska jag dessutom försöka packa lätt. Jag ska bara vara borta en natt och långt in i mig så inser jag att man inte behöver ha med kläder för en vecka (eller två), hela badrummet och fem olika par skor och stövlar för att klara av det här besöket.  Dock är det frågetecken på hårfön och plattång.

Stockholmsfjollan: Jag är nästan glad att du inte ska med. Nu blir det mer tid över för mig att prata. Men jag ska göra det i rasande fart och så burdust jag bara kan för att Häx inte ska få abstinens efter dig.


Kommentarer
Postat av: P

Naw, tack gumman! ;)

2009-01-28 @ 08:18:41
URL: http://amorous.webblogg.se/
Postat av: Emma

och just det , det där jädra torrshampot. jag har inte testat det än. men jag har provsprutat (vad äckligt det där lät ...) och det luktar väldigt starkt och mysko. men förhoppningsvis funkar det bra. jag köpte bara en liten till att börja med. får se om jag slår till på en stor sen : )

2009-01-28 @ 15:23:02
URL: http://emmaeliz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...