Humor på hög nivå som kanske ledde till ett fieri

Jag läste gamla inlägg i Alex Schulmans blogg och det här fick mig att dö flera gånger om. Vilket sms! Och hur fast blev inte tjejen efter att ha läst det där? Jag skulle ha friat rakt upp och ner där och då. Magnifikt roligt.

Direktsnott  från bloggen:
---

Det roligaste sms:et jag hört talas om

fre, 12 dec 2008 08:10

Vill berätta följande sanna historia om en Stockholms-tjej vars namn jag inte vill gå ut med på grund av historiens art.

Det här var för något år sedan. Hon hade dejtat en kille ett tag. Det gick fint - bra sex och härliga stunder tillsammans. Men det ville inte riktigt lossna, om man säger. Det gick aldrig från "dejtar" till "ihop". Tjejen blev mer och mer frustrerad över detta - hon ville ju verkligen bli tillsammans med den här härliga killen.

Så hon satte sig och skrev ett sms, för att liksom få honom att förstå att hon är en skön och avslappnad tjej, men att hon samtidigt inte kan behandlas hur som helst.

"Hej XX! Du kan se mig som en fågel. Håll mig för hårt och du krossar mig. Håll mig för löst och det kan hända att jag flyger iväg."

Hon var myket nöjd med detta sms. Efter fem minuters spänd och nervös väntan kom svaret:

"Flyg, fitta, flyg."

Han skrev så. Herregud. Flyg, fitta, flyg. Det är nog det roligaste sms jag hört om i hela mitt liv.

---

Jag saknar Nina Hemmingssons enrutingar. Men mest saknar jag Kung Forsberg på isen som världsgigant. Jag håller alla tummar och tår för att han får det svar han vill ha under de kommande dagarna/veckorna; att foten blir bättre och bättre och att det känns bra.

Men jag tänker inte filosofera mer över det där nu. Jag har en tvångstanke som manar till att det kommer gå bra bara jag inte sönderanalyserar det. Jag lyssnar till den och bestämmer därmed att låta det flyta på och att jag får hålla mig till tåls helt enkelt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...