Historiedags på lördag i Bell Centre?

Jag har inte haft särskilt stor koll på NHL den här säsongen eftersom det funnits annat som snott all tid, men nu börjar det ju dra ihop sig även over there och därmed stryker jag tidskrävande aktiviteter så som studier och liknande. Jag känner mig helpeppad inför resterande NHL-säsong, även om inte Colorado kommer få lyfta Lord Stanleys pokal.

Men just nu är det mest intressanta inte vare sig Colorado eller Philadelphia. Ej heller briljanterna i bland annat Pittsburgh och Washington (ja, jag har ju faktiskt flertalet gånger erkänt att Alexander Ovechkin är gudomlig), utan en annan magiker. För ovanlighetens skull, ja sedan Patrick Roys dagar, så är det en målvakt som har mitt största intresse just nu.

På lördag kan Martin Brodeur, om nattens match vill sig väl, ta steget upp till St. Patricks piedestal och klass. I tisdags blev det seger mot Flames och tar New Jersey Devils ytterligare en seger inatt (ledning med 2-1 nu över Coyotes) så blir det en måstematch att se/lyssna på när Herr Brodeur åker till Montreal på lördag för att ha chansen att vinna sin 551:e match och därmed tangera Patrick Roys rekord.

551 vinster är stort. Riktigt stort. Som gammal Roy-älskare känns det lite synd att hans rekord är på väg att delas men det är som vanligt min bitterhet som gör sig hörd. Nej, ärligt talat så är steget mot ett nytt rekord något som gynnar hockeyn och jag ser fram emot att få se Brodeur ta en plats bredvid 33:ans tron.

Tisdag: Calgary Flames - 549 vunna matcher CHECK
Torsdag: Phoenix Coyotes
Lördag: Montreal Canadiens

Det bästa är att jag genom gigantens matcher den här veckan får lite mer hockey än annars, eftersom att jag ju inte har något slutspel att ägna mig helhjärtat åt... Men nu skippar jag en lång klagosång över det och avslutar istället med att jag är glad över att jag inte behöver iväg till universitetet förrän klockan elva imorgon samt att jag är aningen nedstämd över det faktum att Nicklas Bäckström tyvärr inte är MODO:it (avdelning: nedstämdhet som sitter i).

Typisk! Nu tog Washington ledningen med 1-0 över Flyers. Nu ska jag ta upp tvätten istället. för att avreagera mig.

Kommentarer
Postat av: Anna

Drömmen om Susse var nice, hehe, blinkblink, you name it.



Jag har gett mig på att tyda din pistoldröm. Kolla bloggen.

2009-03-13 @ 01:06:29
URL: http://annalindback.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...