Min nya polare

I fredags var jag och red lektion för första gången på hundra år, ungefär. Valet föll på ridskolan ute i Färsta och jag hade höga förväntningar. Lite för höga, oroade jag mig för på vägen dit. Men Sundsvalls Fältrittklubb får superhögt betyg och hädanefter är det så mycket fredagsridning som möjligt som gäller för mig. Hästen Polaren levde verkligen upp till sitt namn, och jag som hann bli lite småkär redan innan ridningen drog igång var bara än mer förälskad efteråt i denna helt underbara mörkfux!

Dessutom har klubben kanske en av de bättre ridlärarna/tränarna jag ridit för. Engagemang, stort fokus på sitsen, bra och pedagogiska instruktioner och förmåga att ge ett nytt - och bättre - perspektiv på saker och ting är något som står högt i min bok och här plockar ridskolechefen Gittan full pott. Jag är toknöjd!

Fröken Bitter var med och försökte sig på en karriär som kamerakvinna. Som vanligt lyckades hon se till att fokus hamnade på henne. Här pratar hon med sig själv:





Och det lilla som syntes av mig och Polaren när vi skrittade genom ett hörn är allt ni får se än så länge. Min sits behöver en hel del förbättring innan den tåls att granskas i videoklipp. Nog för att man kanske borde lätta lite på prestationsslipsen när man inte ridit på flera år, men nej. Jag ska spänna åt den så hårt att jag tvingas göra hejdundrande framsteg för att få någon luft. Sedan, när de där framstegen har kommit, då blir det ett videoklipp.

Fast den här stillbilden (tagen från ett videoklipp, så beskyll inte Bitterdamen för att det är usel kvalitet) kan jag visa bara för att fråga om det är normalt att vara likblek, samma nyans som den vita väggen, eller om jag a) borde åka till Gran Canaria direkt efter att OS är slut och b) ska ringa och söka en roll som Edward Cullens nya flamma?



---

Pluggdags ett tag nu innan den är dags att bänka sig för OS. Myyys.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...