Alla domare hatar väl MODO?

Vi var i Övik i lördags och mycket var helt underbart med det. Domaren hör inte till en av de sakerna, ej heller att det inte blev en vinst som jag verkligen hade trott på eller det faktum att det inte alls blev den där intensiteten och fina matchen jag hade hoppats på. Om matchen mot HV var en tiopoängare så var detta inget att hänga i granen. Visst, resultatet kan ses som rättvist, men det kändes ändå som att det var MODO som förlorade de där 1-2 övriga poängen.

Inledningen bådade dock gott. MODO såg pigga och fräscha ut och det verkade som att det skulle bli en perfekt lördagsmatch där viljan att vinna vägde betydligt tyngre än rädslan för att förlora. Tyvärr så var det just bara inledningen som bjöd på detta, för sedan barkade det. Rädslan tycktes få styra lite för mycket, tyvärr, och farten och intensiteten blev aldrig samma som i de tio första minuterna.

Kung Forsberg såg ut att vara riktigt sugen på att styra upp, men tyvärr blev det ju inte så. Lite mer aggressivitet i powerplay skulle inte skada någon (annan än motståndarlaget) och för att få fram det så kanske Dan Hinote kunde testas i förstakedjan?

Att Daniel Sondell lämnar MODO och att vi istället får in Henri Laurila känns bra. Inte för att jag har någon större koll på den sistnämnde, men Sondell har verkligen inte fått ut något i MODO. Tyvärr.

Övrigt: Flera i klacken hade toksnygga flaggor och både jag och Emma blev lite kära i en Hinote-flagga där de framställde honom som polis. Väldigt snyggt gjord, väldigt smart och väldigt synd att inte jag kom på idén först och målade på min vägg.

Inte för att vara en besserwisser, men är det inte bra att veta vem man klagar på? När Patrik Sjöberg för miljonte gången hade bäddat för att behöva poliseskort från arenan efter sin idioti var det någon smart jävel som skrek "Jag hatar dig Lärking! Du är så jävla dålig!" och x antal andra ord som jag censurerar eftersom detta inte är någon plats där ofrivilligt analsex diskuteras. Ibland är det uppenbarligen inte så viktigt vem man hatar bara man får hata någon.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...