Komplex jag inte trodde att jag hade

Man sägs ju kunna bli hypokondriker av internet. Ju mer man googlar, desto fler sjukdomar inser man sig ha. Själv har jag nära på samtliga av dem du kan hitta. Nu har det dessutom visat sig att internet dessutom gör att jag får komplex för saker jag inte visste fanns. Läste häromdagen om en tjej som var helt olycklig på grund av hennes ögonfransar. För korta? För raka? För ljusa? Nej. Utan de var för lockiga.

I-landsproblem, tyckte förstås jag som är en kär vän av ögonfransböjaren. Hur kan de vara för lockiga? Jag såg framför mig vackra böjda fransar – för uppenbarligen var det så jag associerade lockiga fransar. Sedan visade det sig att det tjejen menade med lockiga fransar helt enkelt var fransar som tvinnar sig och gör lite som de vill. Sådana fransar som jag kallar för cp-fransar. Det vill säga den typen av fransar jag själv har. Så nu har jag fått ett komplex jag inte ens visste fanns. Tack internet!

---

Morran hissar: Dagens fynd! Väska från Gina Tricot och tunn cardigan från H&M. Totaltpris: 98 kr.
Morran dissar: Min egen kroppsmedvetenhet och självinsikt. Återigen tog jag fel på mina bröst och Pamela Andersons och inhandlade därmed bikiniöverdel i storlek alldeles för stor. Återigen växer högen med bikinitoppar som kommer passa den dagen mina sötnosar får sällskap av en liter silikon. Återigen suckar jag "Varför händer detta alltid mig?!"



Förresten så ser det ut som att det inte blir någon solresa nästa helg. Bittert, och så typiskt oss. Finns det ingen måtta alls på antal ton otur man kan dra åt sig på x antal lång tid?


Kommentarer
Postat av: Emelia

Ja, det man inte vet har man inte ont av! :D

Aww, ingen resa!? Tråkigt... :(

Jag kan ju trösta dig med att jag inte heller ska ut och resa! :D Jag tror vi är de enda! :)

2010-05-05 @ 11:51:30
URL: http://itsonrandom.blogg.se/
Postat av: louise

Jätte fin blogg! :)

allt bra?

2010-05-05 @ 16:50:21
URL: http://louiseforalltid.blogg.se/
Postat av: Olof

Hej!



Jag hittade ingen kontaktinfo till dig så jag skriver detta som en kommentar. Du får gärna ta bort kommentaren när du läst, och kontakta mig på [email protected]



Jag heter Olof Qvist och är en av ägarna till Hockeybloggar.nu.



Vi försöker ta fram ett community med hockeybloggar och jag kontaktar därför dig.



Jag har följt din blogg under en längre tid och tycker den är grym. Just därför skulle det vara grymt om du hade lust att flytta din blogg till Hockeybloggar.nu. Jag har också kontaktat ett par andra bloggare för att Hockeybloggar.nu ska bli en så bra samlingspunkt för hockeybloggar som möjligt.



Vi använder bloggverktyget Wordpress och det går bra att hämta in din nuvarande blogg så att alla inlägg och kommentarer hamnar på den nya bloggen. Om du vill kan vi även se till att det tema du använder finns tillgängligt. Det skulle i så fall bli en identisk blogg, men hos hockeybloggar.nu.



Om du väljer att flytta din blogg så kommer vi att göra allt för att alla funktioner du behöver/vill ha finns tillgängliga för dig. I nuläget har vi ett Supporter-system där de som blir Supportrar får 100 MB lagringsutrymme samt tillgång till tillägg som kräver extra mycket från servern. Detta vill jag ge dig, på livstid, om du väljer att flytta din blogg. Jag vill också ge dig ditt eget domännamn (om du vill) som du kan ha din blogg på. Ett exempel på en blogg som fungerar så är pucksnack.com. Om du inte vill ha det så använder vi oss av dittnamn.hockeybloggar.nu.



Jag vet inte hur du har det nu, men hos oss kommer du ha möjlighet att ha annonser på din blogg. Genom att lätt klistra in t.ex. google add-kod i administrationspanelen så visas reklam på 75% av alla sidvisningar och du kan därmed tjäna pengar på din blogg. En annan funktion är e-post prenumerationer för dina besökare. De har alltså möjlighet att prenumerera på din blogg via e-post. Du kan också, om du vill, ha ett eget forum, eget fotogalleri, egna polls (undersökningar) eller ditt eget youtube-galleri. Det finns naturligtvis även fler funktioner.



Jag förstår att du är tveksam till att flytta din blogg och byta adress, men jag tror inte det tar så lång tid för dina besökare att vänja sig. Naturligtvis bör du också länka till den “nya” bloggen från din gamla address.



Jag hör gärna från dig för att höra dina tankar runt detta och hjälper gärna till vid eventuell flytt av inlägg osv.



MVH

Olof Qvist

Hockeybloggar.nu

2010-05-06 @ 02:21:33
URL: http://hockeybloggar.nu
Postat av: Sessan

Så roligt att du svarade :)

Är riktigt kass med att uppdatera ibland men blir väl så när man tröttnar på designen & inte fattar hu man gör ^^

Det ska jag göra, dock ses vi för sällan för nu bor jag utanför Norrköping, men imorgon bär det av till Arvika för att hälsa på pappa, Kim & far-föräldrar :)



Tack så jättemycket, har blivit en stor hibby.



Ja riktigt skönt att ha börjat träna & förhoppningsvis så ska man tappa några kg ;)

Började med att jag vann 1 månad gratis, fick 3 till om jag tecknade ett valfritt abbonemang så sambon betalar en del för här är det knapert i kassan med.



Med mig är det bara fint, väntar på att sommarjobbet ska dra igång men det är ett tag kvar. Annars letar man jobb. Hur är det med dig?



Kram

2010-05-06 @ 15:02:49
URL: http://victoria87.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...