Perfekta söndagskvällen: Beck på tv, chips...

foton-0322 (MMS)

Perfekta söndagskvällen: Beck på tv, chips o pepsi. Och nästan alla dagens måsten är gjorda, härligt!


Hellre bäst på att vara sämst än inget alls

Hånet om MODO:s rekord i antal mållösa minuter biter inte på mig. Inte ett dugg. Jag tycker att det är ett ståtligt rekord. För det är faktiskt lite småmysigt sådär. När det går tungt så kan man alliera sig med sina likasinnade och sitta och vara bittra tillsammans och sådant gör alltid att mungiporna stiger uppåt.

Och nu gör det ju inte det längre. Går tungt alltså. För nu har det lossnat och målspöket är borta. När MODO tar poäng så är mitt liv återigen fluffigt rosa och tankarna om SM-guld drar iväg. Jag tror att gårdagens viktiga seger kommer att bli en lyckoboost. Nu går det framåt igen!

Sedan ska jag en gång för alla ta tillbaka vartenda litet illa ord jag sagt om Challe. Jag älskar den mannen mer och mer. Visst, jag kommer aldrig att komma över att han ibland är onödigt arrogant på ett trist sätt – men jag tycker att han har ett bra tänk. Och jag har alltid varit svag för personer med hjärna som vågar utmana. Jag mjuknade redan när han blev klar för MODO (dubbelmoral är allas rätt, ni vet) och han har dessutom höjt sig genom att hela tiden klä sig i kavaj och slips. Man ska klä upp sig när det är match.

Framförallt är det hans sätt att se på saker och ting som har spelat roll. Senaste exemplet är att han och MODO attackerar problemen med humor. Världens bästa vapen – näst efter möjligen pennan och eldpilar. Jag tycker att det är helt rätt att lätta upp en spänd stämning med roliga videoklipp (särskilt när de bygger på lite vänskapligt hårt jargong) och att inte låsa fast sig vid målspöket utan helt enkelt tänka tvärtom. "Nu ska vi inte göra mål förrän vi har tagit hem det här rekordet." Exakt så! För det är ju bättre att vara bäst på att vara sämst, än inget alls.

---

Helgen då? Jo, jättebra! Det har varit underbart att ha Bankomaten och Muschen här. Jag har alltid varit en familjekär tjej och få saker fyller mig med så mycket energi som familjehäng gör. Tack så mycket! ♥


Tänkte städa men kom på att jag ju har en blogg

Tack och lov för det! Att blogga har räddat mig från städning många gånger.

I går somnade jag innan klockan 21.00 och missade därmed stora delar av MODO:s match. Det är jag glad för. Sedan vaknade jag halv fem på morgonen, gick upp och gjorde mig i ordning, redigerade lite och sedan kom jag till skolan med tio minuter till godo. Inte helt vanligt.

Nu kommer snart min kära mamma och Muschen. Underbart! Vi ska börja med att äta lunch och sedan tänkte jag se till att vi åker ut till Birsta. Dels för att storhandla och dels för att unna mig något. Har inte besökt H&M eller Gina på år och dagar, känns det som.

Men i alla fall. finbesök från Arvika alltså. Så nu vet ni vad jag ska göra i helgen: luta mig tillbaka och se på när mamma diskar åt mig. Kanske hinner med lite mer än så, vem vet. Myyyys!

Jag kallar henne Astrid


Mitt nya nattduksbord och tillhörande söta lampa (som hittills fått idel klagomål). Vad tycker ni? Hur fint som helst blev det! I alla fall om man bortser från att man ser delar av berget med kläder som inte riktigt hunnit ta sig till tvättkorgen ännu.

Om det bara var städat här – och höll sig så – så skulle jag vara nästan hundra procent nöjd med fängelsehålan just nu. Faktiskt.  

Härliga stress!

Kom från skolan nu och har just beklagat mig lite för Fröken Bitter om min dag. Missnöjd de luxe. Men det positiva är att stressen gör att min hjärna inte har tid för dumheter, vilket är riktigt tacksamt just nu. Det negativa är att jag nu måste bestämma mig om jag ska med ut och ta en öl eller om jag ska prioritera att äta lunch/middag.

Fast...? Vadå för lunch och middag? Jag har ju fortfarande inte handlat.

Helt ok eller heltok?

Höll just på att bli vansinnig. Har tidigare fått höra av en (numera saknad) vän att jag är världens smartaste tjej. Bakom detta konstaterande låg visserligen en form av markering från hans sida om att män skulle vara smartare än kvinnor, men detta bryr jag mig inte om. Inte så länge jag får beröm. Satt just och tänkte på detta när jag kämpade med att få upp en Daim. Jag rev och slet i förpackningen men det hjälpte inte.

Trots att jag är världens smartaste tjej så tog det mig flera sekunder innan jag kom på hur jag skulle lösa det. Jag kunde ju ringa Fröken Bitter och be om hjälp. Daim och snabbt öppnande av godisbitar är ju hennes expertområde. Men det kändes ganska bittert att behöva ringa och be om hjälp, det ska väl inte en smart person behöva göra?

Och just när jag trodde Herr Trötter haft fel, att jag inte alls var smart, så lyckades jag öppna godisbiten. Bara sådär. Och allt var åter i sin ordning. Jag är världens smartaste tjej igen.


Plus minus noll

Bra saker i dag:
- Jag är RIK! I alla fall tills i kväll.
- Jag är bra! Riktigt, riktigt bra. Och det är inte bara jag som tycker det. Äntligen börjar Morrans fanclub att ta form. Snart är min armé starkare än Siouxindianerna var.
- Ingen hockey i dag. Tur det, för jag har inte tid med hockey just nu.

Dåliga saker i dag:
- Det finns ingen frisörtid. Försmäktar.
- Jag har huvudvärk.
- Jag är hungrig och kylskåpet ekar tomt. Och jag är för hungrig och trött för att ens orka gå och handla mat.

Men eftersom jag har en optimistisk inställning till livet så tycker jag ändå att dagen är helt okej. Nu ska jag gå till stan, för det orkar jag nog ändå.

Söndag har blivit en riktig bakdag. Chokla...

foton-0313 (MMS)

Söndag har blivit en riktig bakdag. Chokladmuffins, äppelmuffins, oreokakmuffins o vit choklad har det blivit. Gud vilken tjej jag blivit, en kvinna som hittat sin plats i köket.


Walk on by, walk on through, walk 'til you run

I går var jag på dåligt depphumör. Därför kommer Fröken Bitter hit och bakar med mig i dag. Som uppiggning, spark i röven och tröst. Jag älskar att mina vänner är av den där elitskaran som höll upp håret på en när man spydde, täckte upp för en när man skolkade eller lät en få halva jordnötshjärtat när man inte hade råd att köpa ett eget för sju kronor på håltimmen.

Nostalgi. Jag saknar förr!

Och något jag inte saknar är gårdagens hockeymisär. Varför finns det domare i hockey? I alla fall sådana som vill agera moralpoliser och dagispersonal. Jag bara undrar. Visst, att skylla en förlust på domaren är ofta ett finfint tecken på bitterhet, enögdhet och taskig verklighetsuppfattning, men den här gången känns det faktiskt befogat. Anton Hedman sätter in en fin tackling – och får matchstraff!

Inte ens med god vilja ska man kunna få det till det, men jo då. Det gick uppenbarligen. Innan det så hade MODO varit hetast, men i och med fem minuters numerärt överläge tog Frölunda (såklart) över. Sedan rullade de knepiga dombesluten på.

Men. Givetvis var det inte bara domarnivån som förstörde den här matchen för MODOs del. Det fysiska spelet var riktigt bra, men tyvärr saknades det mesta i anfallsspelet. Mittperioden var en bedrövelse. Nu hoppas jag domarnivån blir bättre och att offensiven kommer igång på tisdag.  

Nu: Klä på mig och gå ner i tid till bitterdamen. Man vill ju visa att man själv också är en duglig vän.
 


Fredagsnöje. Min bästa vän i kväll är tvät...

foton-0311 (MMS)

Fredagsnöje. Min bästa vän i kväll är tvättmaskinen. Känns bra. Dock verkar han inte gilla mig - så det känns precis som att umgås med vilken vän som helst.


Jobbigt när godishyllorna tvingar på en saker

Det finns de som ringer mitt i hockeyn och har något viktigt att säga. Och så finns Fröken Bitter:

"Jag ville bara ringa och beklaga mig över att det inte fanns supergrillchips på Ica. Så nu fick jag köpa vanliga chips... Och som kompensation för det var jag ju tvungen att köpa cola OCH choklad!"

Ja, det gäller att alltid hitta ursäkter. Klart att man ska ta varje chans man får till att unna sig något! Själv har jag ju nu full rätt att äta choklad eftersom MODO förlorade. Tur man kan se positivt på allt!

Inget sömnpiller men en dos lugnande

Tycker att mitt senaste inlägg blev ovanligt ordfattigt för att vara jag. Därför fortsätter jag på det spåret och fattar mig kort. Se det här:Hockeyporr, hockeygodis, världsextas. Och med det här i tankarna går jag och lägger mig. Förhoppningsvis vaknar jag upp som en människa i morgon och inte som en zombie med duktig flicka-syndrom korsat med grav idiotvarning. Om så är fallet ska jag försöka få tid att NHL-blogga i morgon.

Duktiga flicka som är så dum, så dum

Suck. Varför är det så svårt att göra det lätt? Jag hatar dumhet, speciellt när jag står för den själv. Försvinn duktiga flicka, snälla.

Tror att min kropp försöker självdö

Det känns så. Inte för att jag är särskilt bra på det där med att känna efter, men jag försökte i alla fall och då drog jag den slutsatsen att jag inte känns riktigt fit for fight. Jag fryser och är sinnessjukt trött. Ögonen kan knappt hålla sig vakna.

I dag har vi haft en väldigt intressant och fruktansvärt nyttig heldags föreläsning om kriminaljournalistik. Reportern som föreläste var spännande att lyssna på och väldigt pedagogisk. Perfekt när jag satt där och höll på att frysa ihjäl och mådde illa. 

Nu måste jag försöka vara lite produktiv också. Skolarbetet ska göras och borde gå bra trots att jag fryser. Planen ser ut som så att jag ska skriva ingresser, spåna nyhetsidéer och göra lite research och sedan somna tidigt. Är ingen högintressant NHL-hockey i natt och det känns lyckosamt. Känns som att jag behöver all vila jag kan få för att min kropp ska kicka igång sig själv igen. 


Är på Ikea. Fröken Bitter gjorde i ordning...

foton-0310 (MMS)

Är på Ikea. Fröken Bitter gjorde i ordning en special efterrätt bestående av chokladmousse, grädde - och strips. "Detta borde ju vara din favorit", sa hon. Jag vill inte smaka.


I dag gick jag upp när klockan ringde

Utan att snooza! Detta lär vara första gången i världshistorien som det händer. Drog just varvet runt för att se vad som hänt i världen under tiden som jag sov och drömde en trevlig grej innefattande mig själv, Kung Forsberg och Simon Gagne. Insåg att inget som hänt var viktigare och större än min uppstigning.

Bra morgon! Och nu studsar jag iväg till universitetet. I tid!


Jag bakar. Inga konstigheter. Mmm, sjukt g...

foton-0307 (MMS)

Jag bakar. Inga konstigheter. Mmm, sjukt gott!


"Det vill jag också ha! Jag kommer och äter hos dig!"

Nu har det hänt igen. Fröken Bitter har lyckats bjuda in sig själv på middag hos mig. Jag förstår inte att jag går på hennes taktik varenda gång.

Funderar dock på att bjuda henne på en burk makrill istället för gourmémat... Men då kanske hon inte vill förbarma sig över mig mer och det skulle vara ett hårt slag. Får nog fixa filén i alla fall.  

Vill också tillägga att MODO ligger på femte plats i tabellen. Femte. Som i högre upp än i mitten. Och framförallt: På slutspelsplats! Värt att fira!

Turtrosornas Rolls Royce fick gå in och jobba lite

Det började inte så bra. Eller jo, för MODO spelade riktigt bra och anfallsspelet var en fröjd att se. Men noll utdelning ger alltid mig en moloken känsla och jag trodde faktiskt att det skulle bli en sådan där match där MODO gör allt rätt men pucken vägrar ge med sig och att motståndarlaget sedan vinner på ett turmål. Givetvis blev inte känslan bättre av att HV också tog ledningen.

Men sedan gick ju allt bra. Målen trillade in och det känns riktigt bra att MODO verkligen fått igång målskyttet nu och visar jävlar anamma och vilja. Viktigt, viktigt. Framförallt tycker jag att det är skönt med en sådan här uppvisning av vilja och intensitet direkt efter matchen i torsdags som jag förstod var ett riktigt sömnpiller från MODO:s sida.

Hela laget var bra, stabilt i mål och extra plus till Niklas Sundström för att han är i en egen division (som vanligt... Men gud vad sjukt bra han är!), Byron Ritchie som kommit in i det mer och mer senaste tiden (ja, jag är kär), Ole-Kristian Tollefsen genom sin närvaro och intensitet (han inger verkligen respekt!) samt framförallt formationen som var själva definitionen av hårt arbete och vilja: Magnus Häggström, Jacob Blomqvist och Robert Rosén.

Hoppas nu bara att Susse inte blir borta, i alla fall ingen längre tid. Orkar inte med hans bortfall. Och trosorna då? Ja, de gamla godingarna som gjort så mycket är ju mer hål än tyg numera. Därför är det bara vid finare tillfällen jag använder dem eftersom jag inte vill slita på dem i onödan. Men i dag kände jag att de behövde luftas lite, och givetvis gjorde de mig inte besvikna.

Nu: Se Prinsen av Persien och sova. Gonatt!

www.skylldigsjälvdinlatajävel.nu

Snart börjar MODO:s bortamatch mot AIK. Men jag ska inte se. För eftersom att jag varit dum nog att prioritera kompishäng och vila framför att plugga så får jag nu bita i det sura äpplet och snöa in mig på hemtentan istället. Jag gnäller, det gör jag. Men jag hoppas att MODO klarar sig utan mig. Förhoppningsvis har mitt bortfall samma inflytande som när Linda fastkedjar sig på annat ställe än där hon kan se matchen.

Förresten så tycker Fröken Bitter att jag ska fira att jag inte köpte kebabtallrik i går med att göra det i dag istället. Gillar hennes logik. Inga fel där inte! Men jag har nog inte tid. Tur det kanske, för då kan jag ju fira med kebab i morgon.

Glad tjej i dagÅh vad skönt!
Mitt i all stressen och ångesten så fick jag veta att jag klarat tentan - med råge! Härliga, härliga B. Visst, det är inte A, men det var en poäng ifrån och med tanke på mina superlåga förväntningar så kan jag inte vara annat än nöjd. Eftersom allt annat kom emellan och tentaplugget blev helt spolierat så hade jag ju knappt vågat tro på ett godkänt betyg. Men, men... varför hade jag ens sådan ångest? När ska jag lära mig att det ju faktiskt går bra?

Dessutom vann Colorado i natt. Finns inga skönare NHL-segrar än över Detroit. Nu över till det osköna. Just när heldagen är slut väntar snabb middag och därefter fortsätter helkvällen och helnatten med hemtentan.

Och det värsta är att det lutar åt att MODO får klara sig utan mig i morgon. Tror inte att det kommer finnas tid till något annat än hetspluggande. Men... Det är ju i morgon. Så jag väntar till dess med att låta mungiporna krypa nedåt.

Hade ju lovat mig själv att sluta stressa

Tycks vara svårt att hålla löften. Helvetestisdagen är egentligen till ända, men det hjälper inte. Har haft migrän hela dagen och velat spränga huvudet i småbitar. Stod ändå pall, som ni märker. Men nu när huvudvärken och illamåendet släppt så lockar inte sängen ett dugg. Jag vill sova – men är inte trött. Eller jo, det är väl det jag är. För trött men för osugen på fler timmar i sängen.

Istället sitter jag och pluggar. Boken på 800 sidor blir tyngre och tyngre men jag har i alla fall betat av en fjärdedel. Är dock lite oroad över hur jag ska hinna med allt. Känner att jag återigen har fastnat i stresskarusellen och blir irriterad på mig själv. Och då blir jag, så klart, ännu mer stressad.

I morgon har vi heldag med fotografering (kul!) men det jobbiga är att det knappast blir någon vila när jag kommer hem. Då måste jag fortsätta läsa tjockisboken och skriva klart min hemtenta innan deadline. Har räknat med att det kommer att ta 22 timmar. Vart finns den tiden? Tror att jag missat något väsentligt i min tidsplanering, faktiskt.

Ytterligare källa till ångest är övningen jag missade i dag samt föreläsningarna. Dessutom lär jag nu få sämsta tänkbara mötestid med mannen med utropstecken. Vill verkligen inte ha en tid redan nu i veckan eller början av nästa. För att få ut så mycket som möjligt av surret så vore det bra att få en tid efter i alla fall 20 oktober.

Och Dead Wings leder över Colorado. Skjut mig.

Att vara försökskanin

Utan tvivel så finns det mycket som är jobbigt här i världen, eller rent av hemskt. Men det värsta är nog när Fröken Bitter (för 99:e gången) byter karriärinriktning. Dels för att det blir ett evigt ältande, dels för att jag alltid blir indragen. För ja, jag blir förstås försökskanin.

Jag har blivit friserad, dragen i håret och olyckligt klippt i ögonlocket när hon skulle bli frisör. Jag har blivit sönderanalyserad och fått diagnosen ohjälplig när hon skulle bli psykolog. Jag har blivit ivägtvingad på diverse restauranger när hon skulle bli matrecensent. Jag har tvingats klippa häcken en hel dag den gången hon skulle bli trädgårsmästare. Jag har blivit instruerad i hur hon skulle misshandla mig sönder och samman den gången hon skulle bli försäkringsbedragare. Det enda jag klarat mig undan är när hon har velat bli veterinär.

Häromdagen var det återigen frisör som var på tapeten. Det var ett tag sen hon sist tänkte sig den yrkesbanan, men nu är vi där igen. Vilket ledde till att hon försökte tvinga på mig att bli blond. Jag vet inte hur länge vi stod och dividerade om hårfärg, avfärgning och slingning hit och dit innan jag till slut lyckades avfärda mig den tänkta tortyren. Istället åkte vi till Gonzales och därefter vidare hem till mig för svullande av pizza/kebabtallrik och därefter kladdkaka.

Det märkliga var att bitterdamen blev så snäll. Jag vet inte om det var att jag fick en ny respekt hos henne i och med att jag lyckades undvika att bli försökskanin, eller om det var något i kladdkakan. Men snäll blev hon. Tiden rann i väg och tjejsnacket ville aldrig ta slut. Veckans bästa kväll och jag älskar min bitterdam. Tack! ♥

SM-guld, SM-guld, Sha-la-la-la-la

Hej och hå vad det går! MODO är som sagt på g nu. Vem kan annat än att glädjeskutta sig dösvettig och dölycklig när det går som på räls? Målmässigt är det 12 mål gjorda framåt på två matcher och poängmässigt är det full pott. Jättekul också med hattrick av Pete... Eh jag menar Kristian Forsberg. Förra matchen var jag glad över att det blev så många målskyttar som kom igång, men det var en av dem som saknades. Det fixade till sig i går. Äntligen fick Per-Åge Skröder måla!

I övrigt då? Frölundas kris och Luleås drömstart. Tippade inte jag Luleå typ sist? Jag har nog inte talang för det där med att tippa. Sedan har vi ju NHL också och där händer det grejer. Bara en sådan sak som att Henrik Sedin nu kan titulera sig lagkapten. Hur rätt som helst! Men vi tar NHL i ett eget inlägg framöver. Tänkte förutspå lite om säsongen och allmänt surra om Avs och Flyers.

Om vi ser till hur mycket på g jag är så är det inte lika positivt. Hela helgen har jag försökt råplugga. Men boken, på härliga 800 sidor, ligger oöppnad och tiden till deadline minskar. Känns stabilt. Men jag tar tag i det snart. Ska bara... Fundera över vilken kroppsdel jag helst skulle äta upp om jag var tvungen.

Kollar på reprisen från nattens VM. Fyra f...

foton-0311 (MMS)

Kollar på reprisen från nattens VM. Fyra fel för Rodrigo, trist. Likaså att SVT inte sänder direkt. Ännu tråkigare att Roffe inte tog sig till final.


"Ni kan ha rätt i jävligt mycket, men jag tycker inte det!"

Jag älskar lärarna på den här utbildningen. Och jag älskar att de vill ha mothugg; att vi ska ifrågasätta och ställa dem mot väggen. Och ännu mer älskar jag när det går över gränsen. Pelle orkar inte höra fler diskussioner om hur en ingress kan tänkas förvirra läsaren. Mannen med utropstecknet ilsknar därför till: "Men kom igen nu för fan! Ni måste ju utgå från att läsarna är normalbegåvade och förstår!"

Citatmaskinen fortsatte sedan att leverera. "Jag använder mycket knark!" Jaha, ja då förstår vi.

Nåja, produktiv dag! Pluggat, grupparbetat, pilotat, garderobsrensat och till och med tvättat fönstren. Nu ska jag i väg och äta med Fröken Bitter och i kväll/natt blir det ingresskrivande och förstås NHL-fokus. Säsongen startar ju i natt!

En svart besvikelse

Jaha, nu är hela jag och lägenheten svart. Av små svarta glitterkorn. Livet leker! Jag fick hem min fina paljettklänning från H&M i dag och jag hann knappt ta på den, än mindre få den ur plasten, innan hela sängen och jag var täckta av de där glitterkornen som från början satt på klänningen.

"Det slutar väl snart ramla av" tänkte jag, som ju är en obotlig optimist, och drog på mig klänningen. Och jävlar vad det kliade! Alla små glitterkorn som fastnat på mig satt som klister och jag insåg snabbt att detta var årets besvikelse i klädväg. Tyvärr.

För klänningen är snygg. Riktigt snygg. Men det går inte att ha en klänning som fäller så mycket. Usch, nu blev det deppigt. Känner mig hängig värre. Men jag får helt enkelt bryta ihop och komma igen. Och kanske beställa något nytt? Det är ju bra medicin, har jag hört.

Säsongsstart för Grey´s AnatomyI kväll bänkar sig större delen av svenska folket framför TV:n när det är premiär för sjunde säsongen av Grey´s Anatomy. Den andra delen är väl de som är både hjärnlösa och hjärtlösa? Vi andra ska i alla fall ägna tiden mellan 21.00 och 22.00 åt en av världens bästa tv-serier (ja, genom tiderna).

Nu har jag visserligen tjuvstartat och sett de två första avsnitten redan, men det gör inget. För den här kvällen är helig. Jag har haft försnack med Den Blonda Häxan, jag ska köpa Ben & Jerrys och jag kommer att stänga av mobilen. Allt för att vara helt i nuet och inte missa en sekund. Snart, snart, snart!

Underbart härlig seger

Tre viktiga poäng. I dag stämde allt. Nu fick MODO ordning på allt det som jag hoppats ska falla på plats. Redan från början visade kungarna att inställningen var på topp – och det höll sig matchen igenom. Jag är så glad! Dessutom fick Tuomas Tarkki hålla nollan.

Skönt också att målskyttet kom igång. Det betyder så mycket att puckarna går in och det där om att det inte spelar någon roll vem som gör målet är inte sant. Det ÄR viktigt att vissa spelare får komma igång och producera. Enda problemet med så många mål och målskyttar är ju att försöka ranka vilket som var snyggast. Men Robert Roséns vilja, teknik och målsinne när han lirkade in 2-0 måste ju nämnas. Herregud! Även Byron Ritchies slagskott gav mersmak. Härligt att han gör mål! 

MODO spelade rakt och enkelt med vilja, självförtroende och hjärta. Precis som det ska vara! Vi är på g nu. Och jag tänker inte bry mig om att Frölunda var bleka i kväll. Vem bryr sig? Kom igen, 6-0 är ju själva definitionen av lycka.

"Jag är väl kramig? Du får alltid en kram när du ber om det"

Kan någon vara snäll och ge mig spelet Orangino? Det skulle vara hemskt gulligt. Och du kan få en kram. Spelet kostar 350 spänn och är lite för mycket för en studentbudget. Speciellt för en budget vars största utgiftsposter är diverse "fynd" och "absoluta måsten" på H&M och Gina Tricot... Men jag behöver det här spelet. Mitt liv skulle säkert lyfta med 100 procentenheter.Förresten så vill jag ha besök av västgänget. Om det går att ordna skulle det vara dubbelgulligt. Nu: Välförtjänad vila. 

Jag kan twittra också!

Eftersom jag behöver lära mig att komma till saken och uttrycka mig kort så kände jag mig manad att börja twittra. Vi får se hur det går. Kanske blir det roligare än att blogga, kanske blir det inget av alls. Men jag har i alla fall börjat. Så här ser det ut:Än så länge följer jag bara Stockholmsfjollan, men ni som också vill bli förföljda kan säga till. Och ni hittar mig på Mrs Forsberg där också: Morrans twitter.


Paus i tentapluggandet... Kladdkaka, hallo...

foton-0312 (MMS)

Paus i tentapluggandet... Kladdkaka, hallon och grädde! Inte fel.


Är 23 och har fortfarande inte...

På mellanstadiet skrev jag en lista på saker jag ville ha uppnått när jag fyllde 25 år. Nu är vi ju snart där så jag tänkte ta en liten check över vad jag har att jobba på.

- Vunnit OS-guld i hoppning OCH dressyr
- Gift mig med Peter Forsberg
- Sett MODO vinna SM-guld CHECK!
- Jobbat som ridlärare
- Fått lika långt hår som Murke CHECK!
- Blivit mångmiljardär och köpt Jenka för tusen kronor varje dag, bara för att
- Gjort klart den jävla vojlocken på syslöjden CHECK!
- Haft en Jeep Cherokee CHECK! (Nåja, det räknas att jag drar in Mäster i detta)
- Lärt mig att spela trummor

Ja, en hel del va? Tur att jag har två år på mig. Värre är det med måndagens tenta, där har jag bara två dagar på mig så jag får nog prioritera den nu. Fast allra högst prioritet får MODO - Färjestad, förstås.

RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...