Från jeansguden till mig: Levi's Curve ID

Efter att mina tidigare högt älskade Fornarinajeans allihop gjort sitt har det varit stor jeansjakt för mig. Eller jakt och jakt... Jakten har mest bestått i att jag först bokade in mina undersåtar till att göra mig sällskap när jakten skulle ske – för att därefter säga till Majk att han minsann fick fixa ett par jeans åt mig. Nu. Och det gjorde han förstås.

Först blev det ett par Demi Curve Classic Slim (normalhög midja) och nu blev det dessa; Modern Bold Curve Skinny (låg midja):Och därmed var min jeansjakt över. Utan blod, svett och tårar.

Mäster gillar hästhuvan. Jag ogillar att f...

foto-0516 (MMS)

Mäster gillar hästhuvan. Jag ogillar att flyttstäda.


Här skrivs inget hemligt

Jag fick för mig att testa att ha lösenord på bloggen ett tag. Det fungerade så där.

För det första är det grymt irriterande att behöva skriva in lösenord på sin favoritwebbsida i hela världen och för det andra gick det inte att lägga in bilder utan att behöva skriva sig vindögd för att den där lösenordskrävande lilla rutan hoppade runt över skärmen. Och för det tredje känns det ganska onödigt att skydda en så oprivat blogg som jag har.

Dessutom ringde Den blonda häxan i dag och undrade om jag a) dött  och att det var därför jag inte hört av mig på länge, eller b) börjat fläka ut mitt sexliv på bloggen eftersom att jag valt att lösenordsskydda den.

Jag lugnade Häxan med att inget av det har hänt och även om jag tror att hon var lite missnöjd över nekandet till alternativ b) så var hon ändå mest glad över att jag lever och har hälsan i behåll. Det där sista valde jag att stryka, för sånt vet man ju aldrig. 

---

I dag har jag varit ledig och för första gången sen jag flyttade in här i min nya lägenhet har jag stannat kvar hela dagen utan att dra iväg. Och hjälp vad jag fick mycket gjort! Jag har:

 • Diskat
 • Dammsugit
 • Sorterat in alla kläder i garderoberna
 • Handlat mat
 • Insett att jag behöver en skohylla
 • Målat naglarna
 • Rensat avloppet (eller jag började i alla fall. Insåg sen att jag spar det till ett annat tillfälle)
 • Sorterat en massa foton och satt in dem i ramar
 • Tagit ut soporna
 • Sorterat mina smycken
 • Gjort en inköpslista över Ikea-saker
 • Kryssat i allt jag vill ha från Hööks

Ja, ungefär vad Bankomaten hinner med på en timme. Men detta var ju på min l e d i g a dag. Då är det värt mycket.

---

Börjar lite smått känna hur hockeysuget kommer tillbaka i takt med att hockeyklumpen i magen försvinner. Tack för det!

---

Nu: Fixa mig inför sängen, se Dr Quinn och sova alldeles för få timmar innan det är dags att jobba.  


OroFluido Hair Oil + OroFluido Hårmask

"OroFluido är den nya skönhetsritualen för ditt hår. OroFluido är ett skönhetselixir för alla hårtyper som sveper in håret i ren lyx. Den innehåller tre naturliga oljor i en utsökt blandning som inte gör håret fett och som snabbt absorberas utan att efterlämna rester av produkten. Konsistensen är silkesaktig och doften en läcker kombination av amber och vanilj. Leder tankarna till vackert, skinande guld!"
 • Gör ditt hår sammetslent.
 • Ger håret en fantastisk strålande glans.
 • Ger håret en underbar doft.

Okej, ni fattar att jag föll som en fura när jag läste om den här oljan va? Jag har varit mer eller mindre besatt av att testa den under en lång tid och nu ska det äntligen bli av! Eleven har just nu erbjudande där man förutom oljan också får med en hårmask till samma pris som för bara oljan, 279 kronor. Taget!

Ett minus finns dock redan. Oljan saknar värmeskydd. Vi får se om den får fler minus sedan när jag väl fått prova den – eller om den är så bra som jag vill tro. Recension kommer! 


Jag älskar min familj

Tack, tack, tack för att ni finns! ♥ Ger mig inte på någon motivering utan nöjer mig med att klargöra att jag älskar er så mycket, trots att jag ibland "inte är trevligast i kommunen" eller "alltid blir sur". Det beror på att jag är hårdast mot dem jag tycker mest om. Inget annat.

---

Nu är det bara synd att detta hyllande sammanfaller med att jag kommeri att be om att få låna några småpengar i morgon (igen, ja, jag vet) och att det kanske verkar komma lägligt med en hyllning? Men så är inte fallet. Hyllningen kom nu för att jag för att jag tydligen blir en snäll Morran av tropisk juice.


I väntan på att få bada. En halvtimme sena...

foto-0482 (MMS)

I väntan på att få bada. En halvtimme senare stod jag och masade mig i och försökte komma undan med diverse ursäkter - trots att det var jag som tjatat om badandet. Men till slut kom jag i och simmade lite (vann tävlingen!) och därmed kunde gå upp med gott samvete. Inget blötdjur här inte.


Hjälp vad tiden går fort

Snart en månad i mitt nya hem och jag trivs väldigt bra. Saknar mina möbler en del, men snart kommer mina älsklingar att vara på plats. Men lite till ska jag nog lyckas klämma in här. Jag och mina undersåtar var på Ikea förra veckan och jag hittade en del som ska flytta in här snarast.

Bland annat de här sängkläderna:


                                                      Morran – romantikern?

Nu blir det läggdags. Har jobbat (mycket VM-fotboll och golf i dag) och känner mig inte superpigg. Måste vila så jag är i form inför morgondagen då jag är L E D I G och ska umgås med undersåtarna igen.

Mannen som alltid finns där

Ideligen detta Kung Forsbergande. Det ger sig nog aldrig. Inte ens när jag är på Ikea får jag vara ifred. Där ligger han, och Mats Sundin, och ler saligt under tiden som jag inte ler fullt lika mycket åt priserna på tv-bänken.

Men vem försöker jag att lura? Klart att jag blir glad att han alltid finns vid min sida.Morran hissar: 21:an pensionerad i Colorado Avalanche. Såklart.
Morran dissar: Phillys ommöblering. Mike Richards och Jeff Carter UT, Jaromir Jagr IN. Mitt hjärta blöder. Hur ska detta gå? Jag som alltid bedyrat hur mycket jag ogillar den där gamlingen.


RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...