Pizza i stället för turtrosor

Jaha, hockeyn skulle ses tillsammans med Mäster och det skulle ätas pizza till. Så var det tänkt. Men Mäster bangade och jag fick nöja mig med mitt eget sällskap. Väldigt trivsamt, alltså.

I takt med pizzatuggandet fick jag njuta av riktigt bra spel och för varje tugga jag tog, desto snyggare tror jag att målen blev. Tre Kronors spel var en fröjd och det kändes väldigt lovande att se den intensiteten i en sådan här match.

Men sedan blev jag mätt och tyckte att det fick räcka med pizza. Där och då var det ungefär halva matchen kvar och det verkade Danmark ha koll på, medan Sverige tycktes tro att det var klart. Ja, något var det i alla fall som gjorde att andra halvan blev en besvikelse. Synd på en sådan avslutning, men faktiskt kan jag leva med det när jag har den första halvan färsk i minnet. 

---

Det tar emot, men även en enögd MODO:it som jag får erkänna att Henrik Zetterberg imponerar. Allra mest imponerande var kanske hur han, som etablerad storspelare, tar pucken och ger den till Jonas Brodin. En gest som kanske till och med får mig att prata gott om honom i fortsättningen.   

---

Och nu har väl Jhonas Enroth gjort sitt mellan stolparna?

---

Flyers är på väg ut. Ja, det kanske inte är någon överraskning eftersom de lika gärna hade kunnat ha min farmor i mål – men jag tycker ändå att det svider. Nu vill jag se Kings ta hem det här.

---

Dags att avrunda kvällen med senaste avsnittet av Desperate Housewives. Om det vill fungera vill säga. Efter detta är det bara två avsnitt kvar av serien. Döööööööööööör.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...