Biljetter beställda

26:e september ska jag till Norrland och Fröken Bitter. 29:e blir det MODO-Timrå och 30:e fyller jag 20 år Det kommer bli en kalasvecka, och förhoppningsvis får jag en tidig födelsedagspresent av MODO dagen innan jag fyller år. 10-0 vore ett fint resultat.

Biljetterna är nu beställda, men vi får nöja oss med ståplatsbiljetter eftersom biljetterna nästan sålt slut trots att biljettsläpet var i måndags! Ska bli kanonkul med fullsatt mot lillasyster Timrå. Fröken Bitter var förstås riktigt bitter över ståplatsbiljetterna, och vi kommer givetvis stå i varsin klack. Dels för att hon själv skulle vägra att stå bland oss MODO:iter, men främst för att jag inte vågar ha henne där. Jag vet att hon är en potentiell halshuggerska och jag vill inte se henne mörda några i hemmaklacken. Därför gör hon sig bäst i Timråklacken. Bitter och knäckt.

Mormor tog täten och var den första att följa önskelistan. Igår fick jag en stor resväska/dragväska i tidig födelsedagspresent. Nu kan jag ta med ännu mer packning till Sundsvall.

---

Idag har jag övningskört och precis som det är meningen när man övningslör, så går det faktiskt bättre och bättre. Ja ta mig tusan, det går sjukt bra. Jag citerar min hemske bror: "Jag kör som en gud!"

Nåväl, det enda är att bilen är lite bråkig ibland, men precis som med allt annat: Bara man blir lite arg, så går det. Alfred Svensson i Katthult kom med ett av tidernas klokaste citat och jag undrar hur stor del av mitt liv det där mottot egentligen upptar.

Imorgon väntar anmälan till högskoleprovet. Jag får inte glömma det nu, det skulle vara katastrof. Hujeda mig.


image55








Kommentarer
Postat av: sassa

bara man blir arg sp går d upptar väll 90% av ditt liv av den del som blir över efter hockey:p

2007-09-14 @ 13:30:42
Postat av: Morran

Ja, det är kanske så. Det är ett otroligt bra motto!

2007-09-14 @ 14:58:25
URL: http://www.mrsforsberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...