Krizan dricker bensin och Snygg-Hasse och Hedin ska ha ett bananplantage

När Per Svartvadet och Andreas Salomonsson får i uppdrag att presentera sina lagkompisar för Örnsköldsviks Allehandas läsare blir det på deras eget sätt: Hysteriskt roligt och underhållande och underbar läsning:

image68

Kung Svarten och Kung Salle sitter och roar sig.


Michal Zajkowski
- Han har polskt påbrå och känsliga ljumskar. Han gillar att fika ute på stan och är utan konkurrens lagets snällaste kille. "Zacke" har en ganska rejäl skuld att kräva in från Pierre Hedin för allt målararbete han gjort.

Karol Krizan
- Socialt är han hundra resor bättre än förra säsongen. Han äter bara kycklingbröst, ser tre filmer om dagen och har så mycket hyss för sig att de inte gå att räkna upp, men de är hur många som helst. Vi tror att han dricker bensin.

Mattias Timander
- Största huvudet med minsta hårddisken, men han har också det överlägset största hjärtat. Timander passar bra in i vårt kompisgäng, han är helt ovärderlig. Han kan uppfattas som disträ, men han prioriterar bara det han vill göra

Hans Jonsson
- Är väldigt frustrerad just nu över att bara vara tvåa då det gäller träningsfliten i gruppen. Hasse är oerhört seriös och hans stora hobby är att träna. Han gillar att dricka vatten, käka bananer och att, just det, träna och efter tolv år så ska han byta ut sin gamla båt. Vi vet en marina där han kan få en flytväst på köpet.

Per Hållberg
- En frustrerad tomtletare. Hans ekonomiska sinne har utvecklats till det bättre sedan den förra Modosejouren. Per är bänkgranne och barndomsvän med Pierre Hedin, om det nu är någon merit. Han har aldrig vunnit något SM-guld som räknas.


image69


Det där räknas inte Per!

Oscar Hedman
- Hela Örnsköldsviks vaktmästare, ordningsmänniska, lagets böteskassaansvarige, lillgammal och hälften så stor som sin lillebror. En fantastiskt trevlig kille som får sitt genombrott i vinter.

Tommy Wargh
- Truppens i särklass morgontröttaste spelare. Han kammar sig alltid med hjälp av en handgranat. Ryktet säger att den här killen har klena axlar, men vår sjukgymnast Magnus Håkansson säger att problemet kommer från ryggen.

Pierre Hedin
- En byggherre som tror att han har läget under kontroll och han utnyttjar gärna snälla lagkompisar till husmålning. Han är etta i laget då det gäller bananätning och han är nybliven granne med Hans Jonsson. De två ska sätta upp en bananplantage mellan sina hus.

Adam Andersson
- Prylnisse som är oerhört mån om sitt yttre. Spelar gärna med en Kalashnikov till klubba men vi tror att efter ett byte med Wernblom kommer han att ändra stil.

Victor Hedman
- En belgian blue-16-åring som efter två veckor in på sin seniorsäsong tagit befälet. Alla beslut går genom Victor, allt från film i bussen till power play-lösningar. Han är lika trevlig som sin bror.

Magnus Wernblom
- Vem? Är han tillbaka? Är inte han bilförsäljare eller möjligtvis kommunalråd? Det är i alla fall en oerhört intressant spelare och vi tror att han kan få sitt genombrott i år. Ryktet säger att han har lätt att tända till och att han gillar att träna extra. Hur som helst har åren i Skellefteå gjort honom till modefreak. "Werner" har haft samma frisyr sedan 13-års ålder och han är en svärsmorsdröm. I vinter ska han köpa en Arctic Cat.

Per-Åge Skröder
- En kanonkille. Hade han inte blivit hockeyspelare hade han sysslat med att klubba sälar någonstans ute på Nordsjön. Å andra sidan är hans spelstil snarlik sälklubbning. Just nu försöker vi lura honom kvar i Ö-vik fram till nästa sekel. Per-Åge vägrade också spela VM i Ryssland.

Marcus Jonasén
- Ännu ett bananätande fysmonster. Har petat ned Hasse J från träningstronen. Dricker en proteinshake när han ska tanka bilen. Nämnde vi att han gillar att träna? Med rätt inställning och träning kan han gå långt.

Tobias Forsberg
- Ettrig norrbottning som gillar att gå rakt på mål och som älskar att trycka dit äldre spelare på träningarna, dock utan att lyckas. Han har lovat grabbarna i laget att bjuda på pitepalt innan jul.

Peter Öberg
- Han har lagets skönaste skratt. Hundägare, nyförlovad och aktieägare (dock ej framgångsrik sådan). Hans bäste kompis heter Peder. Han kör samma axelprogram som Tommy Wargh (enligt Magnus Håkansson kommer problemet från ryggen).

Jari Tolsa
- Finsk göteborgare som hamnade i Norrland. Bra kille som kommer att göra en kanonsäsong om han får bilda kedja med mig och Salle. Han är väldigt lik Jonas Esbjörs, men Jari är mycket bättre.

Oscar Steen
- Drömmer om att få spela i Ryssland. En plattfotad drömmare som påminner mycket om en ung Salle. En kanonkille som gjorde ett grymt slutspel.

Patrick Yetman
- Har vi inte träffat än, men "Ecke" (sportchef Holmberg) säger att han är slovak, leftskytt, är 197 centimeter lång och väger 102 kilo samt att han gillar att gå i tung trafik.

Niklas Sundström
- Har en mystisk försäsongsskada någonstans i underbenet. "Susse" har ett underbart förhållande med elitseriens alla domare. Slåss med Fredrik Andersson om att skrika mest på domarna. Han har gjort det mesta själv på huset och resultatet är strålande. Han är en viktig pusselbit i vår konstellation.

Andreas Molinder
- En snusätande bonde från Ramsele som kan bli hur bra som helst. Spelar med en innebandyklubba och är tyst, snäll och oerhört kär.

Fredrik Warg
- Älskar att dansa, gillar "viiiita viiiiiner". En bra pappa som är nykär.

Andreas Salomonsson
- Han är den bäste rumskompis man kan ha, vi kompletterar varandra på ett bra sätt trots den stora åldersskillnaden. "Salle" är som bäst när han slipper träna och kommer tillbaka från skador. Förra säsongen fejkade han skada, drog till Thailand och hann tillbaka till guldfesten. Han kan få sitt genombrott i vinter - om han får spela med Wernblom, säger Svartvadet.

Per Svartvadet
- Utan "Perra" hade jag spelat i tvåan, han har varit mitt stora stöd, säger expertisen. Hoppas Perra skriver långtidskontrakt. Han är också en svärmorsdröm som gillar att ha kul. Han har inte tacklats under hela sitt liv, utan har stötbrytit sig igenom en hel karriär, säger Salomonsson.

Text och bilder från Örnsköldsviks Allehanda. Läs hela artikeln i ÖA här!



---

Per Svartvadet och Andreas Salomonsson borde knäcka extra som komiker. Eller snälla, ge dem åtminstone mer TV-tid i form av fler intervjuer, tack.

Jag har för övrigt också den bedårande MODO-tröja som Salle sitter och är kokhet i. Bara det gör att jag själv känner mig kokhet. Ahapp!

Emma länkade till artikeln, vilket var tur. Annars hade jag kanske missat den. Vad fasen har jag slutat läsa ÖA för?

image1



Kommentarer
Postat av: Anna

Haha, fan va roliga dom är! Störtsköna ju. Och både Salomonsson och Svartvadet är sjukt snygga. Och Timander och Sundström och... Ja, mååånga!
Senators ja... Men jag kan tänka mig att se Forsberg i Red wings då dom har guldambitoner och så är det många svenskar i laget:)

2007-09-21 @ 15:18:57
URL: http://annalindback.blogg.se
Postat av: sassa

e zajkowski han snygga?=)

2007-09-23 @ 00:04:44
Postat av: Linda

Jag håller med dig, ge de mer tv-tid! Tänk så mycket roligt de skulle kunna göra :)

2007-09-24 @ 22:09:04
URL: http://persson86.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...