De borttagna rutorna och andra mysterier

Det är ju ingen nyhet det här med att Marabou tagit bort rutorna på de små 24 grams chokladkakorna. Detta brukar heller inte störa mig nämnvärt eftersom jag aldrig köper annat än en hundra gramare. Nåväl, nu ikväll gjorde jag det i alla fall. Tre för tio kronor ni vet.

Detta med de borttagna rutorna. Varför? Finns det någon anledning till att rutorna ersattes av ett slott? Det är ju bara irriterande. Är det för att Marabou vill tvinga oss rutiga människor att köpa de större chokladkakorna så de därmed tjänar mer pengar? Eller är det bara för att vara jävliga?

I vilket fall som helst, så tycker jag man borde byta ut slottet mot Kung Forsberg. Tänk själva, hur mycket Marabous inkomst skulle öka (och hur min ekonomi skulle raljera). Jag tycker det är passande. The God och choklad är ju faktiskt ganska lika.

---

Ryan Smyths och Marek Svatos skador var ju inte vad jag hade önskat mig just nu. Men, alltid ska det komma ett bakslag. Efter solsken kommer pissregn, det är ju så det är. Åt helvete liksom. Katastrof, milt sagt.

---

I övrigt, dagens filosofiska fråga som surrat i skallen på mig:

Vilket är minst dåligt? Att inte vara självständig eller att inte vara samarbetsvillig?

---

Nu blir det sängen. Uni och frissan imorgon och dessutom ska jag försöka luska fram lite smarrigt om Janne Josefsson. Dock tror jag inte det blir särskilt smarrigt och frågan är om jag hittar något av värde då karln har skyddad identitet. Nåväl, gonatt!

image238

Kommentarer
Postat av: Emma

Bra idé med chokladen! Gör en serie med MODO's alla spelare genom tiderna. :D Dock blir nog inte mamma så glad när jag fyller hela frysen med Perra-choklad... ;)

2008-03-04 @ 06:12:15
URL: http://courageo.blogg.se
Postat av: Anna

Jag vill också se! Håller alla tummarna i världen. Men jag gissar på att det inte blir många byten. Men bara han finns på isen vid ett enstaka tillfällen så får man vara nöjd;) Lätt kolla in sporten imorgon när man vaknar.

Hehe, kul att nån blev road:)

2008-03-04 @ 23:01:00
URL: http://annalindback.blogg.se
Postat av: sassa

tjena mars! va blev d för färg då? blond?:)

2008-03-06 @ 17:09:35
Postat av: Morran

Emma: Ja perfekt ju! Haha, du får löpa en egen frys! :)
Anna: Ja, skitkul var det ju! Haha! Foppa på isen en sekund är bätrre än inget. :)
Sassa: Tjena bruden! ;) Jo, det blev blont. Se bild i senaste inlägget nu. Snygga egopics, höhö!

2008-03-07 @ 14:56:29
URL: http://www.mrsforsberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...