Skicka dem till Amerika!

Ni vet när alla Lönnebergaborna gjorde en insamling för att skicka Emil till Amerika? Ja, tänk om vi kunde göra detsamma. Vi skickar domarna i elitserien (läs Sjöberg) till NHL och så lånar vi in NHL-domarna till att döma slutspelet här hemma.

Ett finfint byte alltså.

Att se NHL-hockey är en fröjd ur alla olika sorters synvinklar. En sak som gör det hela än mer roligt är att det ytterst sällan sker några misstag från domare, och då framförallt inte misstag som är direkt matchavgörande. Där är domarna dessutom vana vid det tvådomarsystem som borde ses som högsta prioritet att införa ordentligt i svensk hockey. Nu!

Bytet då? Vi får proffsiga NHL-domare till att döma slutspelet, allt tip-top, och NHL får våra domare för några veckors tid. Att det skulle gnällas over there är förstås givet, och frågan är om man törs riskera det mitt i slutstriden om play off-platserna? Men, nu gäller det slutspel här hemma och då är det värt att offra lite. Även ovänskap med världens största liga. Som bonus får vi hem våra elitseriedomare med lite mer kunskap. Slutet gott, allting gott.

Okej, detta kanske inte är en genomförbar lösning, men någon typ av lösning vore klart önskvärt. Jag vill inte se fler matchavgörande domartabbar. Och jag förutsätter att inte Patrik Sjöberg kommer döma matchen imorgon i banken. Både för MODO, Timrå och hans egen skull.

---

Knytnäven i ansiktet på Wallin igår var det lägsta jag sett på länge. Till och med snäppet värre än den så kallade hockey FBK visade upp i matchinledningen.

---

Senaste numret av Cosmo och Grey´s Anatomy-kväll betyder skön slappkväll. Dessutom vann Colorado nattens match så humöret är inte alltför mycket i bott trots Timråtattarnas seger igår.

image238

Kommentarer
Postat av: Emma

jag håller med dig. om allt ! bedrövligt att det står en domare och två linjemän där , och alla tre verkar ha drabbats av akut blindhet. revanschrevanschrevansch imorgon !

och ja , visst är han söt min lilla gizmo ! : )

2008-03-12 @ 15:26:57
URL: http://emmaeliz.blogg.se
Postat av: KARLSTADSTREETSTYLE

Hej! Spana in KARLSTADSTREETSTYLE, som är en nystartad blogg. Ha det så bra!

2008-03-12 @ 18:23:11
URL: http://karlstadstreetstyle.blogg.se
Postat av: Linda

Jag kan bara instämma! Pinsamt att en domare ska få en sådan avgörande roll i inledningen av detta slutspel. Skärpning!

2008-03-12 @ 20:06:52
URL: http://persson86.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...