En varning är en varning

"Jag förvarnade Morozov, men han lyssnade ju inte."

Doug Murray. Jag har inte haft någon större koll på honom i NHL faktiskt, men till nästa säsong kommer det bli ändring på det. Det står helt klart.

Tack gode gud. Äntligen fick jag se en hel hockeymatch sedan Detroit slog ut Colorado (eller nåja, den såg jag ju knappt eftersom jag försökte sova bort all hemskhet det förde med sig...).

Och vilken match! Och vilken förjävla skitavslutningen. Jag har ett ont öga till Alexander Ovechkin sedan tidigare. Jo, han är grym, ja det är han, och ja det måste erkännas. Men så länge diverse tölpar sätter honom före exempelvis Sidney Crosby så kommer min hjärna per automatik se Ove som mindre bra än vad han egentligen är. Men i alla fall. Han har ju gjort betydligt bättre matcher än den här, så just därför känns det extra surt att han ska lyckas trassla in en puck och förstöra för Tre Kronor.

Men, trots förlusten så var det jäkligt bra av LAGET Tre Kronor. Riktigt härligt att se. Även om det alltid är oskönt med bra målvakter i motståndarlaget så får man ju tacka och bocka för målvaktsspelet ändå. Lunkan och Nabokov visade varför de är väl värda att nomineras till Vezina Trophy. En utmärkelse som jag för övrigt tycker ska gå till ryssen, trots att jag är både patriotisk och oftast partisk.

---

Introt till sändningarna är ju verkligen i min smak. Men något som verkligen skulle falla mig i smaken vore att TV6 börjar sända Macahan. Gärna dygnet runt direkt efter att hockey-VM är över. När sedan även Stanley Cup är klart har jag då ett utmärkt substitut hela sommaren lång. Det skulle göra att mitt liv blev tio resor mycket lättare.

---

Nu blir det sängen. Om fyra timmar ska jag upp och ägna hela söndagen åt skolarbete (no shit). Redigering och bråk med Quark Xpress står på schemat och det gäller att få det gjort innan det är dags för matchen mot Tjeckien.

Gonatt/gomorgon/whatever.

None

Kommentarer
Postat av: Ingela

Det var längesedan jag såg en sådan underhållande match!!! Kanske för att det sett lite "halvdåligt" (årets understatement) ut förut.



Douglas Murray, ja jävlar, mannen verkar vara gjuten i betong. "Håll upp huvudet, det är inte ryska ligan det här" ASG

2008-05-11 @ 17:43:32
Postat av: Morran

Håller med dig! Riktigt rolig match a´la hockeyporr. :) Jag har inte sett mer än nån enstaka period från de andra matcherna, men detta var riktigt bra!



Och Murray, wiiie! Gjuten i betong, ja verkligen! Hahah!

2008-05-11 @ 21:34:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...