Drop the gun belt, boy!

Vad är det med den här dagen? Lyckan blir bara större och större.

Först och främst sitter segersötman förstås fortfarande i från i går. Tre poäng hade givetvis varit guld värt, men vem bryr sig om en poängs bortfall när man får en så härlig seger ackompanjerad av världens bästa gud?

Och vad mer? Jo, jag inkasserade ett mer än lovligt skönt betyg på min hemtenta, klarade mig bättre än väntat på mitt övriga skolarbete, hittade tusen bra julklappar till allt och alla (nu är det bara att välja och vraka) och sedan kom det:

Reklam. Jag går och fyller på Pepsi för att slippa se eländet. Och så händer det. Världens i särklass underbaraste melodi (nåja, i hård kamp med målsignal när mina lag gör mål...) – introt till Familjen Macahan, How The West Was Won. Serien har äntligen kommit ut på DVD! Efter tiotals år av väntan för mig och resten av den här fattiga världen är världens genom tiderna bästa tv-serie äntligen utkommen på dvd! Det är så fantastiskt att jag bara dör en smula. För att dra mitt strå till stacken när det gäller detta med att man aldrig ska vara nöjd, så vill jag dock anmärka på typsnittet. Där hade jag önskat lite mer känsla, tack. Men man ska förstås inte döma guldet efter dess förpackning.


 

Finns att köpa på Discshop för ynka 299 kronor, vilket är i princip gratis för det här guldet. Jag ska förstås köpa alla tre säsongerna. Att inte göra det vore lite av ett plågsamt självmord tror jag.

Jag tror nog att den människa som inte älskar den här serien, den måste vara både hjärtlös och hjärndöd. En person man inte vill möta i en duell eller lämna sina barn hos, alltså.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...