Ibland är Sverige bättre än England

När man får ett schampo på 500 ml för knappa tio kronor mer än normalstora flaskan så är det svårt att låta bli. Jag brukar köpa de flesta hår- och hudprodukter från brittiska Lookfantastic eftersom det oftast går på halva priset mot i Sverige. Men vissa saker lönar sig att köpa här hemma. Märket Lanza är ett exempel.

Nu när Lyko desustom hade ett erbjudande där man fick precis det schampot jag var sugen på i 500 ml-flaska för 179 kronor så kändes det givet att handla. Förutom schampot Lanza Healing Moisture Tamanu Cream Shampoo så blev det också balsamet Lanza Healing Moisture Kukui Nut Conditioner samt ytterligare en av deras kampanjvaror. Tigi har oftast bra stylingprodukter så jag slängde med Tigi Catwalk Camera Ready också till kampanjpris 59 kronor. Perfekt pris!


                                                                                                                             Bilder: Lyko

Nu hoppas jag bara att Lanzas schampo och balsam gör susen för mitt hår. Tidigare i somras köpte jag Redken Real Control som förvånande nog inte alls fungerade för mig. Hade tänkt testa Redken All Soft-serien men i och med Lykos bra erbjudande på Lanza så väljer jag att testa det först nu. Älskar Lanza Healing Strength Silk Serum och är schampot och balsamet bara hälften så bra som den så blir det perfekt.

Kommentarer
Postat av: Emelia

England is always better than Sweden, and you know it!!! :D

2010-08-29 @ 16:28:04
URL: http://itsonrandom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...