Låtsas som att det regnar

Och det gjorde det ju också i går. Arvika har något stort på gång nu, 49 mm regn och därmed mest i hela landet. Heja!

I dag skiner dock solen. Men inte min sol. För matchen i går - främst gudens kommentarer efteråt - blev inget positivt besked. Tvärtom. Just nu ser det så illa ut att solen aldrig mer tycks gå upp. Men för stunden så försöker jag att inte tänka på det där utan gräva ner mig i jobb och allt annat. Jag leker helt enkelt struts. Stoppar huvudet i sanden, visslar lite och låtsas att det regnar. En fin fin taktik även om den är feg.

I dag spelar Färjestad mot Djurgården här i Arvika och jag ska inte dit. Tackade nej till att jobba, vilket känns tråkigt, men jag kände mig tvungen eftersom jag har annat jobb som ska göras. Jag vill gärna ta på mig allt - men det går inte. Och det måste jag förstå och lära mig acceptera.

Men som tur är så visas matchen på TV (ja, du läste rätt! Arvikas ishall är med i TV. Tänk på att jag är nära på född i den där hallen!) så jag tänkte se lite av den under tiden som jag skriver ett reportage. Hoppas bara att jag hinner genomföra intervjuerna innan dess. Sedan på kvällen vankas det bus med Murke och Lurke. Ska bli underbart!

Nu, intervjua! Och glöm nu inte att slå på Viasat Hockey klockan 16.00 så ni får se vart jag är uppfödd!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...