The Twilight Saga: Eclipse

Jag och Edward Cullen? Nej, inte nu längre. Jag gör slut. Vi var på bio i går och såg Eclipse och jag måste säga att det nog var den bästa i Twilight-serien hittills faktiskt. I alla fall mil bättre än tvåan. Men Edward... Nej, han har mist sin Morran. Jag tycker han blir mer och mer utav en surmupp och nu är det slut. Han har aldrig varit närmare än flera pinnhål nedanför Kung Forsberg och nu faller han än längre ner. Vi avskriver honom helt och hållet, tror jag.

Historien med Bella och Edward utvecklar sig med myrsteg - om ens det. Nu ska de alltså gifta sig. Ja, men det var ju så tvåan också slutade? Här händer inte mycket. Men jag borde kanske inte klaga. Det där om att göra en hel historia och sedan missa själva utvecklingen är väl något av min egen grej. Trots att det ytligt sett inte känns som att Bellas och Edwards relation går så mycket framåt så händer det ändå massor. Tempot är högre och det blir mer action än sömnpiller. Tiden går blixtsnabbt och filmen känns aldrig tråkig. 

Dessutom tycker jag att filmen tjänar massor på återberättelserna om hur några av dem blev vampyrer. Det ger kött och blod till historien, men framförallt höjer det mitt intresse avsevärt. Sedan är Dakota Fanning urbra trots den lilla tid hon får.


                                                                                                                                    Bild: RST Video

Edward och Jacob stod för varsin vass replik som gjorde hela filmen. Surmuppen ilsknar till när Jacob i vanlig ordning uppenbarar sig i bar överkropp.
Edward: Doesn't he own a shirt?
Senare så håller Bella på att frysa till is och en kall vampyr är förstås inte till mycket hjälp. Edward är inte helt villig att låta Jacob hjälpa till genom att värma henne, men får svar på tal.
Jacob: Let's face it, I am hotter than you.

Betyg: 3 av 5 Morr!

---

Nu blir det mer film. Jag gör en paus i att skriva om fotboll och riktar istället in mig på att se filmen Good. Har fått för mig att det ska vara en film i min smak, så vi får hålla tummarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...