Just det ja...

Tror att jag glömt bort att berätta att jag i princip är klar med skolan, i alla fall informellt. Too cool for school alltså, efter 17 år. Inte så illa. Fast jag har lite kvar. En rapport och ett seminarium under våren samt en eventuell omtenta eftersom att min pluggteknik svek så här i slutskedet.

Men vad gör det? Inte mycket när mannen med utropstecken, min hårda lärare, ger mig så mycket beröm att jag knappt såg något av vägen framför mig eftersom näsan pekade rätt upp. Som tur är har jag vänner som tar ner mig på jorden igen. Fröken Bitter (som ju fyllde år i förrgår!) vägrade tro på min kompetens och var säker på att förklaringen låg i något annat än att jag skriver förjävla bra.

Fröken Bitter: "Sa han verkligen så?"
Morran: "JA! Jag är så jävla duktig!!! Wohooo!"
Fröken Bitter: "Säkert... Du ligger säkert med honom!" 

Nu har jag en helledig helg innan allvaret börjar på måndag. Så nu ska jag fira med kladdkaka.

---

Förresten så känns det som att gårdagens två poäng var mer värda än om det hade blivit seger efter ordinarie tid. I alla fall nästan. Nej, jag är inte galen. Och jag menar egentligen inte riktigt vad jag säger. Inte ens jag som är matematikens okrönte idiot tycker att 2 är mer än 3.

Men det jag vill säga är att det känns väldigt, väldigt bra och viktigt med en straffseger. Att ha det färskt med i bagaget kan bli väldigt värdefullt vid eventuella framtida straffavgöranden.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...