Pureology Hydrate-serien och Pureology Purity

Då var vi där igen. Jag är i krig med mitt hår och efter en tid med vit flagg från min sida är det nu dags att ta till det tunga artilleriet. Det vill säga att prova en för mig ny hårvårdsserie: Pureology Hydrate.
 
Pureology Hydrate schampo och balsam samt djuprengörande schampot Pureology Purify.
 
Serien Hydrate är bra för torrt hår och som allt inom Pureology sulfatfritt, färgbevarande och inte testat på djur. Fördelen med sulfatfritt är att håret på sikt ska må bättre då det slipper den uttorkande och färgreducerande effekten som sulfater har.
 
Jag har förstått det som att sulfatfritt schampo framför allt kanske är för tjockare och/eller lockigt hår och kan bli lite problematiskt på den typen av hår som jag har; tunt och fint – men jag hoppas att fördelarna ändå kommer att överväga i längden.
 
Lanzas sulfatfria har fungerat bra för mig tidigare, men efter en tid med det kändes håret dassigt. Jag tror att det kan ha at göra med att jag skulle ha behövt använda ett djuprengörande schampo. Så tanken nu är att jag får ge det lite tid samt att jag använder det djuprengörande schampot någon gång i veckan också.  
 
Jag ger det någon månad så kör vi en utvärdering sedan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...