Undantag från köpstoppet

Jag har köpstopp på "det-allra-mesta"-fronten. Men med en del undantag, får jag väl säga. Att något är "såååå fiiint" är inte per automatik ett giltigt undantag. Att det däremot ser ut att vara fint, faktiskt är lite behövligt i min garderob och har ett grymt bra pris – det kan vara okej.
 
Därför beställde jag hem de här två:
 
 
Halens, 79 kronor/styck
 
158 kronor för två klänningar får ju faktiskt anses vara ett tillfälle där inte ens den mest rabiata köpstopparen skulle låta bli att fynda. Eller?

Kommentarer
Postat av: Anna Sevo

Hej på dig och kul att höra att du klickat hem de fina klänningarna. Och vi kan inte annat än att hålla med något så billigt och snyggt upphäver självklart köpstoppet ;)
Ett tips om du vill locka våra kunder att kika in till din blogg...
Det är viktigt att du länkar rätt om det ska fungera:
1. Skriv ett blogginlägg
2. Gå in på den specifika produktsidan på www.halens.se och kopiera adressen. Obs! Använd produktens sida, inte förstasidans adress!
3. Länka till den kopierade adressen från ditt blogginlägg
4. Pinga http://www.twingly.com/ping så att vi vet att du länkat till oss
5. Efter ett tag dyker länken till din blogg upp på Halens.se. Du hamnar nu både under senast bloggat på startsidan samt direkt under produkten.
Tips! På alla produktsidor finns det en ”Blogga”-knapp. Genom att trycka på “blogga”-knappen får du en färdig länk som dessutom innehåller bilden på produkten.
Lycka till och trevlig onsdag önskar Anna från Halens

2012-10-31 @ 08:56:45
URL: http://blogg.halens.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...