Kära stöveltillverkare...

Här sitter jag och försöker hitta ett par högskaftade stövlar i skinn (eller ja, skinnimitation lika gärna eftersom det minskar priset) som har LÅG klack (1-3 centimeter), är svarta, stilrena och som förutom att passa mig i storlek (cirka +2 cm i vadmått jämfört med vad som tycks vara standard) heller inte ska ruinera mig.

Men jävlar vad det är svårt!

Och det kommer ju inte som någon nyhet. Detta problem har jag ju brottats med flera år tidigare när jag har letat efter stövlar med högre klack. Nu visade det sig att det här problemet är än större när man är ute efter ett par stövlar utan klack.

Det tycks nämligen vara omöjligt när man som jag vill ha ett par som är stilrena.

Så nu undrar jag: VARFÖR tror ni att alla som vill ha ett par stövlar med låg klack och breda skaft – och inte vill lägga 2 000 kronor – per automatik måste ha en dålig smak?

Jag vill inte ha några (gigantiska) spännen, nitar, snörning, fluff&muff och andra dekorationer. Jag vill ha ett par "rena", enkla stövlar. Så köra stöveltillverkare, bara GÖR ett par sådana nu. Så jag blir nöjd någon gång. Ni anar inte hur svårt det är att vara både kräsen och snål.
 


1) Helt okej modell, men går bort på grund av spännet. Hade funkat med bara läderbandet alternativt med guldfärgat spänne. Ellos, cirka 1 200 kronor.
2) Perfekt modell! Men i stället för läderrem runt så är det en metallgrej på baksidan i stället (syns ej på bilden). Idioti! Som pricken över i är de kanske dessutom för smala i skaftet. Ellos, cirka 1 200 kr.
3) Helt okej modell. Skinnimitation och inte snyggast i världen, men å andra sidan billiga. Men för smala i skaftet. H&M, 399 kronor.

/Gnäll-Morr

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...