Armbanden från Betties Galleria har kommit

Jag beställde dessa två CC Skye-inspirerade armband från Betties Galleria i tisdags, och fick dem redan idag! Snabb leverans med tanke på att de skickas från USA.

 
                    


Jag är helnöjd med både det rosa och det svarta! Det svarta har dessutom två ringar så man kan välja hur stort man vill ha det runt handleden vilket är väldigt bra eftersom dessa armband lätt kan bli stora annars.

De liknande armbanden från KyssJohanna är lite mer välgjorda och i trevligare material, men å andra sidan kostar de faktiskt nära på dubbelt så mycket.

Just nu har Betties Galleria återigen rabatt. Denna gång ges det 20 procents rabatt, och jag är därför sugen på att beställa hem även detta så snart pengarna trillar in på kontot igen.


                        


Runt halsband i guld med kristaller

Rosa Juicy-hjärta med kristaller

CC Skye-inspirerat armband i vitt och guld



Dessutom har mitt paket från Blush kommit också, så jag hoppas jag kan åka in ikväll och hämta ut det. Men innan dess ska jag plugga. Jag har en hemtenta att göra, tusen böcker att läsa samt att högskoleprovet är på lördag och jag borde verkligen plugga på lite inför det.


image136



Kommentarer
Postat av: Linda

Ja, det är bara tre poäng som gäller idag! Vore nästa skamligt om det inte blev det! Men man vet ju aldrig, i hockey kan ju vad som helst hända.
Armbanden är verkligen riktigt snygga!

2007-10-22 @ 14:57:27
URL: http://persson86.blogg.se
Postat av: sassa

kul att du blev nöjd!! dom e så himla fina=) ja vill oxå beställa snart. ska nog ta d rosa o d rosa hjärthalsbandet du tänlte köpa nu.
är den rosa färgen som på bilden??

2007-10-22 @ 16:41:52
Postat av: sassa

du skriv sen hur färgerna var på trosorna om du hämtat ut paketet!

2007-10-22 @ 16:45:40
Postat av: Morran

Sassa: Ja, de är riktigt fina. Den rosa färgen är kanske lite metallic-aktig, lite glittrande nästan. Men absolut inte för mycket på något vis utan helt lagom! Är inga stora konstigheter mot bilden, i så fall snyggare! :)
Japp, ska skriva om sakerna från Blush sen.

2007-10-22 @ 20:41:24
URL: http://www.mrsforsberg.blogg.se
Postat av: Sandra

Vilka fina armband! Har du sagt vad dom kostade? :)

2007-10-22 @ 21:29:53
URL: http://sandralundin.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...