Vad tycker ni om begravningsstämningen?

Jag tror att jag gör tummen upp i alla fall.

Svart bakgrund ger en fingervisning om hur kul jag tycker att det är att blogga numera. Jag jämställer det med att rensa avloppen – men utan att riktigt känna att det för något gott med sig. Men när som helst får jag kanske ett sug igen. Eller så blir intresset ännu svagare. 

Vi får se vad det blir av den här bloggen.


Den här duktiga tjejen tycker att hon kanske har växt ur bloggen lite.

Duktig och stolt Morr. I dag har jag tillb...

foto-0390 (MMS)

Duktig och stolt Morr. I dag har jag tillbringat morgonen på sjukhuset och till och med gått med på att ta blodprov. Resten av dagen har jag och Bankomaten flyttat in mig i lägenheten i Karlstad (bilder kommer kanske i morgon). Nu ska jag snart sova här - för första gången - och i morgon är det jobb som gäller. Gonatt!


Jo, det snurrar på

Hej på er!

Trodde aldrig att jag skulle skriva en sån mening i bloggen, men efter nästan en månads frånvaro men fortsatt inklickande från er sida tyckte jag att jag kunde kosta på mig det.

Mitt liv har senaste tiden handlat om att jobba och ha en överladdad hjärna. Därför tar jag nu tillfället i akt och vilar upp mig i tre hela dagar. Och sörjer James Arness död. Och hoppas att Vancouver kommer tillbaka och går hela vägen. Och tycker att livet snurrar på helt okej. 

RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...