Vad jag gör när jag borde sova

I dag har jag varit ledig och inte gjort något alls. Jo, jag var med till Deje och hämtade en bakaxel till gula faran. Intressant.

Men nu så här på kvällen/natten blev jag lite jobbsugen. Eller Indesignsugen. Eller mest Kung Forsberg-sugen. Så det blev en semifriläggnings-övning. Resultatet:


Lägg ingen vikt vid texten. Poängen är semifriläggningen, alltså Kung Forsbergs huvud och arm som ligger över rubriken.

Blev helt okej ändå, tycker jag. Speciellt med tanke på att jag sitter med bärbar dator och utan mus... Har dessutom aldrig gjort en semifriläggning tidigare och la inte ner någon energi på att få det snyggt utan ville bara få till tekniken. Och visst duger det för att vara första gången? Nu du lilla Blonda Häxan, numera ligger du allt i lä! 

---

Jag var på jätterolig inflyttningsfest i helgen – och kom hem med en julstake. Alltid ska jag lyckas roffa åt mig något. Den fina egenskapen hos mig är nog faktiskt på topp-tusen.

---

 Kom på att jag kan slå hål på den obefintliga tröttheten med att se ett avsnitt av Macahan. Kanske blir sängen nu ändå? Adios!

Hurra! Här, i min hand, är nagellacket all...

2011-11-25_13_58 (MMS)

Hurra! Här, i min hand, är nagellacket alla beutynördar skulle ge sin bästa sminkpensel för. Black Galaxy är slutsåld i hela stan, men vill Morran ha något så fixar hon. En timmes promenad och några hundvalpsögon senare fick jag lacket. Tack du underbara på ica maxi som letade upp det på lagret åt mig!


Ibland är det svårt att låta bli

En av mina stora svageheter här i livet är en enorm blåögdhet och naivitet. Detta beteende finns inte på kartan i många situationer, men när det gäller hockey är det mitt enda beteende tror jag?

Här går MODO och roffar åt sig poäng efter poäng sedan uppehållet, och vad gör jag? Jo. Ni vet svaret. Jag börjar yla om SM-guld redan innan jag hunnit fira klart de nytagna poängen.

Pinsamt. Och kännbart – för det här lär svida om (när...) jag får äta upp det. Men ack så härligt och mysigt. För hur naiv jag än är så är det också sanning att det går bra nu. MODO är verkligen på gång. Och jag ska våga förbli optimistisk, fast kanske på ett lite försiktigt och mindre naivt sätt.

Vem vet, kanske lite ödmjuk också?

---

En intressant sak är att MODO alltså gått som tåget sedan elitserien drog igång igen efter uppehållet. I flera års tid har det annars varit tvärtom. Uppstart igen efter ett uppehåll har inneburit platt fall och tabellras. Så vad beror den här nya trenden på? 

Såvida ingen har någon bra teori gissar jag på att det är Kung Forsberg som visar att han fortfarande kan trolla med sin Easton-trollstav. Även om det numera sker utanför isen. 

---

Varför har det börjat vara matcher på onsdagar och fredagar? I dag krockade matchen med min veckorutin. Onsdagar är tevekväll för mig. Detsamma gäller på fredag. Då krockar Niklas Sundström med Alexander Bard och det känns inte bra. Jag kan inte dela på mig.

Lite julkänsla har man ju...

I Morrans värld råder ingen julstress. Barmark (tack och lov!), plusgrader (tack och lov!), regn samt noll förmåga att stressa inför andra högtider än sportsliga evenemang och teve-sändningar av Familjen Macahan och Grey´s Anatomy – och det lilla faktum att vi inte ens är inne i december än – gör att jag inte känner av den där julkänslan så många suktar efter.

Men visst, lite har jag. Tillräckligt för att det ska räcka till det viktigaste: att knåpa ihop årets önskelista! Så här ser den ut:

Nä, nu är det nog dags för disken. Trevligt kvällsnöje...

---

I natt gör arvtagaren efterlängtad comeback. Sidney Crosby är tillbaka! Mmm, mer hockeygodis på ingång. MODO har ju som bekant börjat bjuda på lite mums mums nu efter uppehållet. 


Visade sig att en viss person, högsta höns...

2011-11-17_17_28 (MMS)

Visade sig att en viss person, högsta hönset i Morrans fanclub, passade nästan lika bra i rysk tant-hatt som Morran herself. Stiligt Ems!


Visst passar jag i rysk tant-hatt? Dels fö...

2011-11-17_17_27 (MMS)

Visst passar jag i rysk tant-hatt? Dels för att den känns grymt morrig, dels för att jag klär i allt. Även det klädsamma ljuset mobilkameran envisas med att ha.


Vilken parfym ska jag köpa?

Mina älskade favoriter sjunger på sista versen. Därför tänkte jag köpa en ny. Men vilken av alla miljarder parfymer ska jag välja?Här är mina favoriter (utan inbördes ordning):

Valet är att a) köpa någon av dessa (ungefär jämnvärdiga i pris) – och i så fall vilken av dem? Eller b) köpa någon helt annan? Tips?

Ta nu och gör en samhällsinsats. Rösta!!!

Omröstningen Vilken parfym ska jag köpa? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa en egen folkomröstning!

Under tiden åker jag in till stan och provsniffar lite. Ska försöka att låta näsan, och inte ögonen, få hitta favoriterna.


Nix, jag fick aldrig någon ring av kung fo...

2011-11-16_19_22 (MMS)

Nix, jag fick aldrig någon ring av kung forsberg i fredags. Men en bra kvinna reder sig själv. Jag tog saken i egna händer och köpte en ring själv. Så nu är fingret prytt av en finfin prinsessten.


111111

I dag ägnar jag dagen åt att jobba. Och invänta att Kung Forsberg hör av sig och friar. Det är en fin dag för det nu – och framför allt är det på tiden.


Och för er som inte är mina arbetskamrater, och därmed inte har sett mig på ett tag, här har ni mitt nya korta hår. Nästan page! Klippte 10 centimeter. MINST! Där har ni något att beundra mig för.

Nyheter för er Morran-fans:
- Jag ska till kirurgen nästa vecka. Lär ju bli en upplevelse för läkaren i ämnet traumatisk patient.
- Tid för hårtoning var inbokad men fick avbokas. Jag ser alltså fortfarande miserabel ut, klippningen till trots.
- Sorgen över James Arness död har äntligen börjat släppa. Nu kan jag se Familjen Macahan igen.

Nu: Gå till jobbet. 

Vad fan har jag en blogg för?

Annat än till att envist ha något annat än en liten blomma att försöka hålla vid liv?


RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...