Ibland är det svårt att låta bli

En av mina stora svageheter här i livet är en enorm blåögdhet och naivitet. Detta beteende finns inte på kartan i många situationer, men när det gäller hockey är det mitt enda beteende tror jag?

Här går MODO och roffar åt sig poäng efter poäng sedan uppehållet, och vad gör jag? Jo. Ni vet svaret. Jag börjar yla om SM-guld redan innan jag hunnit fira klart de nytagna poängen.

Pinsamt. Och kännbart – för det här lär svida om (när...) jag får äta upp det. Men ack så härligt och mysigt. För hur naiv jag än är så är det också sanning att det går bra nu. MODO är verkligen på gång. Och jag ska våga förbli optimistisk, fast kanske på ett lite försiktigt och mindre naivt sätt.

Vem vet, kanske lite ödmjuk också?

---

En intressant sak är att MODO alltså gått som tåget sedan elitserien drog igång igen efter uppehållet. I flera års tid har det annars varit tvärtom. Uppstart igen efter ett uppehåll har inneburit platt fall och tabellras. Så vad beror den här nya trenden på? 

Såvida ingen har någon bra teori gissar jag på att det är Kung Forsberg som visar att han fortfarande kan trolla med sin Easton-trollstav. Även om det numera sker utanför isen. 

---

Varför har det börjat vara matcher på onsdagar och fredagar? I dag krockade matchen med min veckorutin. Onsdagar är tevekväll för mig. Detsamma gäller på fredag. Då krockar Niklas Sundström med Alexander Bard och det känns inte bra. Jag kan inte dela på mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...