Recension Idun Minerals Foundation

 
Vad: Idun Minerals Foundation
Pris: 349 kronor/9 gram
Om produkten: "IDUN Minerals Foundation är en silkeslen och mjuk formula för en naturlig finish och som aldrig lämnar ett pudrigt resultat. Denna foundation är vattenavvisande och sitter där den ska hela dagen. Finns i sex hudnära toner som smälter in i huden. Innehållet ser ut som ett puder men känns krämig vid användning och ger ett jämnt och fint resultat."
 
Först av allt: Idun är min nya favorit-foundation! Jag tyckte om den redan från start när jag började använda den, och så har det fortsatt. Grymt skönt att ha hittat en favorit igen efter att Everyday Minerals slutade med Intensive-formulan.
 
Jag har färgen Saga, som är den ljusaste nyansen och neutral. Först trodde jag att den skulle vara för neutral (varm/gul) för mig som har kall hudton, men av någon anledning har det fungerat jättebra. Normalt sett blir en neutral foundation gul på mig, men denna tonar ner det röda i mitt ansikte på ett väldigt naturligt sätt där den kalla tonen fortfarande finns kvar.
 
Den smälter verkligen in i huden och täcker väldigt, väldigt bra (funkar därmed också som concealer) utan att bli ett dugg torr, pudrig och kakig. I stället ger den mig en väldigt naturlig och jämn finish med lagom lyster och en väldigt "dewy" (ett bra svenskt ord för detta?) känsla – precis som jag vill – utan att det ser ut som en massa skimmer. Men är man däremot ute efter en helt matt finish tror jag inte Idun är det bästa valet.
 
Prsimässigt är Idun billigare än Bare Minerals, men ganska mycket dyrare än till exempel Tikei. Likaså EDM (köpt från USA), men jämför man med EDM i Sverige så är priset inte så jättemycket högre eftersom Idun innehåller nästan dubbla mängden. 
 
Priset är helt överkomligt, tycker jag. Dels för resultatet (bra resultat får kosta, tycker jag), dels för att det som sagt inte är mycket dyrare än något annat bra mineralmärke. Dessutom är den väldigt dryg och en dosa räcker väldigt länge.
 
Min hy reagerar på mycket (exempelvis bismuth oxychloride), men Idun är fri från ingredienser som får mig att bli irriterad och/eller få finnar. Det är förstås egentligen det viktigaste av allt, men är så individuellt att produkten inte kan få extra plus för det, egentligen.
 
Men extra plus kan den däremot få för att det är ett svenskt märke som är ganska lättillgänligt. Idun säljs på Eleven.se och på större apoteket (kanske också fler ställen?)
 
Jag kan egentligen bara hitta ett minus: burken. Jag vet att den inte har varit någon hit hos andra heller, och det förstår jag verkligen. Okej att de är designade av någon konstnär, men det är totalt ointressant för mig att det är en fin bild på locket till min foundation.
 
Jag hade velat ha ett svart lock där det stod Idun på, bara. Punkt. Svårare behöver det inte vara.Och en RUND burk, i stället för en otymplig fyrkant som tar större plats än nödvändigt, är svårare att greppa och allmänt lite bångstyrig. Så det är det jag kan önska: Idun, gör om, gör rätt.
 
Betyg: 5 av 5 Morr! (Så klart)

Upp som en sol, ner som en pannkaka

Tanke i går: Efter en regning tråk-sommar blir det nog en riktigt härlig indiansommar nu.
Tanke i dag (när regnet öser ner och får mig att vilja gå i ide): Nej. Det blir det nog inte.
 
Tanke för tio dagar sedan: Okej, livet går vidare trots Sammes skada. Tungt, men det löser sig.
Tanke i dag: Nej. Det gör det nog inte. Nu är Ritola också skadad. Vad ska man säga? Hurra! Hockeysäsongen Skadevardagen är här! 
 
Sedan måste jag bara gnälla vidare. Den här så kallade "förbättringen" som Blogg.se ordnade för ett bra tag sedan och som skulle göra bloggandet roligare och bättre, exakt när träder den in? För sedan den så kallade "förbättringen" startade har det bara blivit sämre.
 
Jo, jag älskar nya funktionerna. Men de är ju ganska meningslösa eftersom en del av dem inte fungerar och resten inte blir använda eftersom det tar femtusen miljoner år att skriva ett enda litet inlägg eftersom att det blivit så urbota segt. Men visst, jättekul att det händer nåt! Verkligen, verkligen kanonkul och allt sånt där, Blogg.se.

Blondie!!! (Nåja)

Alltså. I dag kan det ha varit den mest avspända Morran som någonsin satt sig i en frisörstol. Okej, jag jämförde det med elektriska stolen, men faktum är att jag var förhållandevis lugn.
 
Mer eller mindre så sa jag till frisören att hon fick göra precis som hon ville. Ja inom ramarna att hon bara fick ta det slitna (topparna) och att jag skulle ha slingor, som absolut under inga villkorsvis fick bli randiga eller onaturliga samt att håret skulle bli ljusare. Och ja, det kan hända att jag visade ett par bilder på exakt hur jag ville ha det för att bli nöjd. Men i övrigt var det fritt fram.
 
Att det skulle bli ljusare var ett infall som jag bestämde mig för där och då. Mest var det munnen som pratade före jag tänkte. Och då fick det helt enkelt bli så. Resultatet? Ja, typ så här:
 
 
Kanske inte läge att skrika Blondie riktigt än, men betydligt ljusare tycker jag att det blev i alla fall. Ljusare än förväntat, faktiskt, och jag är väldigt nöjd med frisören. Det som har gjorts är alltså en kapning av det slitna och sedan cirka fem miljarder tunna slingor i två olika "sandiga" nyanser för att få det att se "naturligt" (mitt favoritord när det kommer till hår, hud och smink?!) ut.
 
Frågan är dock om det gör det. För på bilden ser det ju okej ut. Men i vissa ljus ser mina ögon ett knallorange/gult hår som är allt annat än vad som faller Morran i smaken. Trots att jag tyckte att det såg perfekt ut hos frisören. Så just nu avvaktar jag. Hoppas att det gula/orange bara är i vissa knepiga ljus och inte den bistra sanningen.
 
Efter att jag suttit hos frisören från 12.30 till 15.15 susade jag, Majk, lilla Fightern och Bankomaten till Välsviken. Jag, som inte skulle handla något, fyndade en skinnjacka och en t-shirt. Och nu sitter jag här och varvar ner (upp?) inför jobb i morgon.

Oh superman where are you now

 
Kvällens låt! På repeat. Under tiden som jag sitter och jobbar med kvällens sportsidor och tankarna vandrar iväg till hur jag ska färga håret i morgon (ljusare? Mörkare? Vem vet? Och detta ska JAG lyckas bestämma redan i morgon?!). Yes, det är dags. Hårhetsen är back in the game!
 
När jag kommer hem ska jag se på Lyxfällan. Somnar alltid så bra av det.

Lyckad shoppingdag

Efter cirka en heldag med shopping i Arvika och Challa kan jag konstatera att jag fortfarande står utan en ny skinnjacka, stövlar och en snygg kjol.
 
Men jag har däremot gjort flera andra fina fynd. Kabelstickad tröja (typ nummer 362 i ordningen i min garderob) i mintgrönt samt tre trosor från Cubus, skinny jeans från Lindex (som kanske med en stor dos tur kanske kan hålla sig just skinny och inte bli pösiga efter en halv dag), vit tröja med pärlor (sååå morrig!!!) som jag second hand-fyndade (eller loppis heter det väl utanför modevärlden), en trave pocketböcker (även det loppisfynd), en ännu större trave godis (Ö&B) samt en liten present till en liten fotbollskille och en "present" till en större hockeykille.
 
                                          Delar av dagens fångst av storfiskar´n
 
Jag måste ge tummen upp till allt folk som valde att stanna utanför köpcentrumet i dag i stället för att flockas fär just när jag var där. Sånt gör alltid mig glad. Stundtals var vi faktiskt mer eller mindre ensamma därinne.
 
Dagens mest förvånande var att jag kom ut TOMHÄNT från H&M. Kanske på grund av senaste veckans chock? 
Dagens minst förvånande var att vi fick vänta på maten i cirka en evighet inne på reestaurang gula måsen. Kan lova att de har Sveriges längsta väntetid.
 
Bästa fyndet? Denna:
 
 
För 10 kronor blev jag förvandlad till Catwoman på en sekund. Murke och Ems tyckte i alla fall att jag var bättre än Anne Hathaway i den rollen. Och mina vänner har ju faktiskt bra smak.
 
Nu: Sängen. I morgon blir det tillbaka till Karlstad och jobb igen.

Tyngsta möjliga bortfall

Avdelning: Aldrig får man vara glad.
 
Jag hasplade ju ur mig häromdagen att mitt hockeysug – faktiskt – inte hade dykt upp än. Men nu har det gjort det. Tydligen har skador en förmåga att locka fram längtan-känslor hos mig. Ja, jag borde väl vara van efter åren med Kung Forsbergs skador...
 
Min "semester" inleder jag alltså med att få beskedet att Samuel Påhlsson har slitit av hälsenan. Och jag kan utan att överdriva säga att jag här och nu vill lägga mig ner och dö. För med Påhlsson borta är det så himla mycket som faller.
 
Förutom den lilla, lilla detaljen att Samme råkar vara en gud på isen, så är det också hela han som tillskott i MODO som (på förhand) har känts så fruktansvärt viktig och betydelsefull. Hans erfarenhet, lagmoral och arbetshäst-mentalitet tillsammans med en stor dos erkännande från alla andra i och med hans rutin skulle ha varit guld värt. Men nu får vi på grund av all världens jävla otur klara oss utan det. I alla fall fram till jul.
 
Hur ersätter man honom? Är det nu alla som gnäller över att juniorer får för lite speltid ska träda fram och tycka att luckan efter Påhlsson kan täppas igen av en fjunis? Med all respekt för unga talanger, men jag behöver nog ha in Kung Forsberg,  Kung Näslund eller en Sedin (eller helst till erbjudandet "Ta två, betala för en") som stand in för Samme för att jag ska bli nöjd. Övriga alternativ: Sidney Crosby. Rick Nash. Simon Gagne.
 
Men, all hemskhet till trots. Jag tycker att detta är jätteilla. Jag lider. Men jag ser ett men här också. Som den optimist jag är tror och hoppas jag att han ska kunna vara tillbaka lagom till efter jul och kunna bidra med all magi då. Fram till dess ska vi väl kunna klara oss även utan att ha en gud som ersättare?
 
Och hur som helst: detta gjorde ju att mitt intresse höjdes betydligt. Nu är jag laddad för hockey, så kom igen bara säsongen 2012/2013!

Här är höstens mål

I sann skolflicka-anda (nu har jag ju sedan mer än ett och ett halvt år sedan redan passerat det stadiet, men ändå) ser jag hösten som mer nystart än vid årskiftet. Så därför är det dags att lista vad som ska vara i fokus de närmaste månaderna.

Mina mål för hösten 2012:
*Börja rida igen. Jag vet, jag har sagt detta så många gånger och under så lång tid nu att det känns som att orden helt tappat betydelse. Men det måste bli av nu. Kosta vad det kosta vill!
*Ta (det där förbannade jävla) körkortet. Helt enkelt sluta att skjuta upp det.
*Släppa på prestationsslipsen. Och med det menas inte att luta mig tillbaka och bli för bekväm. Absolut inte. Jag menar att släppa lite på min prestationshets så att jag i stället kan bli bättre just tack vare en mer avslappnad inställning. Släpper man aldrig lite på hetsen att alltid få allt perfekt missar man ofta att njuta (oj, vad klyschigt men så sant!) och då blir det ofta inte så där bra som man var ute efter att få det till. I stället ska jag se till att ta in att "dugligt" faktiskt ibland räcker. Jag tycker redan att jag har kommit en bit på vägen.
*Läsa en hel bok. OBS! Får ej vara chicklit, självhjälpsbok i stil med "så blir du smartast på jobbet inom loppet av fem minuter" (finns det en sådan bok förresten? Köpställe?) eller Dressyr med Kyra Kyrklund eller liknande ridbok. Det ska fan i mig vara en sjukt tung (gärna även bokstavligt) och djup bok!
*Se MODO spela fler live-matcher än i fjol. Viktigt med lite lättare mål också. I samma stil som när jag skriver med "kliva upp ur sängen" på att-göra-listan. Allt känns betydligt trevligare när man kan bocka av saker. 
 
Och ni då?

Delade känslor

Då trillade den in. Den ack så glädjefyllda men också skambelagda lilla lappen. Det ultimata beviset på att jag inte är vare sig hästägare längre eller särskilt smart. Och definitivt ingen "spara".
 
Jag pratar förstås om guldbonusen från H&M på 150 kronor. Klädjättens tack till mig för att jag varit en trogen kund och handlat för 6 759 kronor under det senaste året.
 
Ja, ni läste rätt. 6 759 kronor!!! Med enkel huvudräkning får jag det till att jag handlar för drygt en femhundralapp i månaden på mitt kära H&M.Okej, det är kanske ingen enorm summa. Men med tanke på att:
a) jag redan har betydligt mer kläder än vad jag har tid att använda eller har plats för 
b) allt är rena klädinköp då jag i princip hellre skulle skjuta mig själv i foten än att handla smink, hud- och hårprodukter där
c) jag i snart 25 år har tjatat hål i huvudet på allt och alla om att jag minsann ska spara massor av pengar och åka till USA
 
Ja, då ser det faktiskt ut att vara onödigt mycket pengar på mycket onödigheter. Vilket ju bara kan betyda att jag måste ha ett näst intill sjukligt intresse för kläder?
 
Men egentligen är det konstigt. Jag är ju egentligen totalt ointresserad av trender och mode. Jag går under smeknamnet "Luffaren" om Majk får säga sitt och skulle vara den första att skriva under på ett förslag om att införa mjukisbyxor som ny jobbuniform. Därför kan jag liksom inte få ihop detta.
 
Och nu undrar ni vad jag ska göra i morgon innan jobbet? Eh... Ta en liten, liten sväng till H&M. Men jag lovar, bara en liten!
 
---
 
Och försäsongen har tydligen börjat? Hänger inte riktigt med här. Kommer att få lägga på ett kol för att komma i matchtempo kan jag lova.

När världen inte dansar efter min pipa

Bland alla mina goda sidor finns inte den där sidan om att vara ute i god tid. Jo, jag är i tid när det gäller hockey och hästar eller lite längre resor, men det är väl också där gränsen går. Det är inte det att jag är dålig på att komma i tid eller att jag ignorerar tiden och er vanliga dödliga som får vänta. Utan det är mest det att det ibland (ja, faktiskt inte riktigt alltid) kommer saker i vägen.
 
Det kan vara saker som till exempel att jag inser att sängen är skönare än uppstigning. Eller kanske en intressant tidning, ett hår som ska torkas, en kropp som måste "komma i gång", en hjärna som måste kylas ner... Eller så kan det vara ett 50 mil långt godståg som just exakt när jag ska kliva över järnägsspåret på väg till jobbet envisas med att sinka min tidsram med flera minuter. Den typen av marginaler finns inte i min värld!
 
Och ja. Som den optimisten jag är har jag förstås redan räknat på eventuella fördelar det kan föra med sig att jag tvingas vänta på tåget i x antal minuter och därmed förlorar tid. En god tanke är ju förstås att jag genom den där avstanningen också får lite nödvändig vila och på så vis får mer kraft och energi att formligen rusa framåt i ett betydligt snabbare tempo när tågjävelen väl är förbi.
 
Men nä. Jag har testat denna teorin och kan konstatera att den morriga kroppen inte får någon skjuts framåt utan snarare tappar tempo.
 
Ska jag hinna i tid är det rakt fram utan stopp som gäller. Tack gode gud att jag inte har körkort och därmed inte behöver riskera att ha ihjäl någon stackare som går ut mitt över gångstället just när jag kommer farande.
 
---
 
En annan som liksom stannar upp innan han är i mål (dock inteofrivilligt  på grund av ett tåg) är ju Herr Bolt. Resultat: uteblivet världsrekord. Sedan tar han och gör tjugo armhävningar direkt efter. VA?!
 
---
 
Just det. I dag har jag rusat in på H&M i "pyjamas" och allmänt rakt upp och ner direkt ur sängen. En ny erfarenhet. Jag kan tänka mig att hon i kassan antingen trodde att jag var Sveriges största slusk elleri fruktansvärt stor behov av två hösttröjor mitt i högsommaren. Alternativt en kombination av detta, vilket väl också är det som ligger sanningen närmast.
 
---
 
När jag kom hem från jobbet i kväll (natt?) var jag vansinnigt sugen på moccarutor. Därför har jag ägnat mig åt att googla detta och se bilder. Så det blev liksom det jag gjorde i stället för allt som stod på att göra-listan. Och nu är det läggdags. UTAN att jag ätit moccarutor. Ytterliggare en situation där världen inte velat dansa efter min pipa.
 
Nåja. Gonatt!
 
 
 

Århundradets värsta balltramp

Nä fy fan. Här har Rolf-Göran Bengtsson förberett sig för OS och han och Casall är en riktig guldkandidat. Ingen sådan där "kanske 10 procent chans om allt går bra" utan en riktig favorit. Och så får de aldrig ens chansen att få den där drömmen om guldet uppfylld. På grund av ett balltramp! En så simpel och vardaglig – men i det här fallet så påtaglig – skada att man bara vill lägga sig ner och dö. V A R F Ö R skulle det komma just nu?!
 
Och utan Rolf-Göran i final och ingen svensk med till andra rundan (vilket väl knappast kändes särskilt rimligt att de skulle komma med till) höll jag tummarna för mina två gamla favoriter Marcus Ehning och Nick Skelton.
 
Jag och Ems satt bänkade i soffan och myste med pizza (4 av 5 Morr på den, för övrigt) och Pepsi (9 av 5 Morr, så klart). I stundens allvar fick jag en släng av diplomatisk förmåga och bestämde mig för att hålla mest på Skelton eftersom att Ems är kär i Brittland och dessutom tycker att tyskarna gott kan bli utan guld. För ovanlighetens skull delade jag alltså samma favorit som någon annan i sällskapet. Då kunde det väl inte gå fel?
 
Men jo då. Givetvis. Ehning rev bort sig och likaså gjorde Skelton. Ems grät några tusen tårar (i alla fall i smyg) och Morran, även kallad stenansiktet, nöjde sig med ett litet ilsket, men kontrollerat, utbrott.
 
Och så vann Steve Guerdat (mycket välförtjänt) och omhoppningen om silvret sedan blev faktiskt grymt spännande. Så ja, det var väl okej. Efter att allt annat redan skitit sig, alltså.
 
Morran hissar: Förutom britternas lagguld är det utan tvekan Jens Fredricson och Lunatics OS som helhet. Gillar hästens fighting spririt och har alltid gillat Jens. Men är ändå positivt överraskad till vilka fina rundor de har gjort. Tummen upp!
Morran hissar 2: Segern i handbollen!
Morran dissar: Ja, det fruktansvärt trista balltrampet, förstås. Finns det ingen rättvisa här i världen?! Men man ska ju inte vara förvånad. Som svensk är det ju mer regel än undantag att oturen ständigt ska bankas in i ansiktet på en.
 
 
 
 
 

Kort om ridsporten i OS...

  • Tyskland utanför lagfinalen i hoppning gjorde nästan lika ont som att Sverige inte tog någon medalj. Men Storbritannien som guldmedaljörer var fruktansvärt skönt. Nick Skelton i högform är riktigt, riktigt roligt!
  • I morgon gäller det! Heja Rolf-Göran Bengtsson, Jens Fredricson och Henrik von Eckermann!!! Jag är ledig och kommer att vara bänkad under finalen. Drt blir turtrosor på och allmänt ritualande.
  • Och på torsdag är det dags för dressyren. Både Patrik Kittel och Tinne Vilhelmson Silfvén är med i finalen.

Det här med att förändras...

... Är det till det bättre eller till det sämre att jag numera inte tror att personer med avskavt nagellack de luxe är opålitligt folk – eftersom att jag själv tycka ha börjat anamma just detta fula påhitt? 
 
      
               Tummen upp till förändringar. Oavsett om de är till det bättre eller det sämre.

Tjugo nyanser av vinrött

I dag är ingen vanlig dag, i dag är Den Blonda Häxans födelsedag! Tyvärr blir hon inte påhälsad av mig eftersom att jag lever och andas jobb.
 
Hur som helst, i dag innan jobbet skulle jag ha storstädat. Jag sköt på det nöjet till en annan dag i stället och sysselsatta mig med ett annat fruktansvärt tungt måste. En syssla som kräver tid och tålamod, men som ändock måste göras. Höstshopping.
 
Det blev detta från H&M:
 
 
Och ja, jag gillar vinrött. Har gjort sedan 1987 då jag föddes som hästtjej och lärde mig att höst är detsamma som nya ridsportkollektioner i färgerna vinrött, brunt, grönt och senapsgult.
 
Övriga saker jag är ute efter att uppdatera garderoben med i höst: ny skinnjacka (mycket kräsen med modell, givetvis), stövlar utan klack (kanske dessa?), de perfekta jeansen (det där sökandet som aldrig tycks ta slut...) och minst en snygg kjol (lutar åt denna).
 
Och kanske ännu fer kabelstickade tröjor, fina blusar och underkläder. Och just det jag har fortfarande inte släppt tanken på mockasinerna!

Lätt match i OS-bevakningen av ridsport

Vilken helt underbar dag det var i går! Sara Algotsson Ostholt och Wegas silver är helt otroligt härligt!

 

Som sport- och hästnörd är förstås OS-framgångar i allmänhet fantastiska, och kanske ridportframgångar i synnerhet. Inte bara för prestationen i sig, utan också för vad det förhoppningsvis för med sig i form av att ridsporten kanske nu fortsätter att få mer och mer (välförtjänt) plats i medierna.

 

Och det är egentligen det jag är mest intresserad av att föra monolog om just nu. Mediernas bevakning av ridsporten i OS. Eller ja, hur Aftonbladet och Expressen gjort det här.

 

Förutom att se på teven och följa medaljuppgörelsen där, följde jag även kvällstidningarnas live-rapportering i går där en eller två reportrar kommenterar samtidigt som läsare har fått säga sitt. Jättebra att de satsade på att rapportera live.

 

Men. För mig, som är ridsportintresserad och på riktigt tycker att det här med ”hästeriet” faktiskt visst är en riktig sport och inte en gullig liten hobby, kändes det ändå inte helt bra. Jag vill se ridsport någon gång bli tagen på allvar i stället för att gulligullas med.

 

Jag har inget emot att alla inte har ridsport som favoritsport (det har ju faktiskt inte jag heller...). Men jag tycker att man även som ointresserad, okunnig och kanske med förkärlek till att skoja till det lite ändå ska vara noga med att visa sporten respekt fullt ut.

 

Jag tror att lite okunnig rapportering med tusen skopor skämtsamheter kan vara positivt. Just för att jag tror att det kan locka även de som inte är ridsportintresserade. Kan trams och skämtsamma kommentarer om slakt få fler att hålla tummarna för ryttarna, ja då är jag okej med att det skämtas friskt, tycker jag.

 

Men det kändes som att gränsen är hårfin mellan vad som är humor, och ett sätt att locka även de icke ridsportintresserade, och vad som är att brista i respekt för sporten. Och då och då tyckte jag att det halkas över gränsen. Var gärna personlig, skoja friskt, men snälla, ha respekt för sporten. Låt bli att tramsa a´la ”nu skojar vi till det för det är ju ändå bara ridsport – och det är ju ingen riktig sport...”.

 

Ska dock säga att jag tycker att Ludvig Holmberg på Expressen gjorde ett bra jobb. Även om det inte finns ett kunnande i stil med hur det i normala fall är när det handlar om till exempel fotboll eller hockey, så kändes det ändå som att det fanns en respekt för sporten och det journalistiska uppdraget.

 

Det kändes som att man ville rapportera på ett underhållande och personligt sätt som passar även den som inte är ridsportkunnig – men utan att flamsa till det för mycket. Då kan jag stå ut med rena petitesser som att bommen kallas för ribban och liknande. För det är inte ett måste att reportern kan ridsport, bara att hon eller han visar engagemang och respekt.

 

Sedan tycker jag att Expressen även lyckades bättre när silvret väl var i hamn. Den här artikeln tycker jag var betydligt mer av kött och blod än Aftonbladets rapportering. Den kändes närmare.

 

Dessutom, och kanske framför allt, när jag sent i går gick in för att läsa artiklar om den här triumfen på Aftonbladets sajt fick jag scrolla mig fördärvad innan jag till slut hittade det långt, långt ner på sidan. På Expressen räckte det att bara gå in på sidan, så var jag hemma.

 

Expressen vinner alltså matchen i fälttävlan med 3-0. Reducering eller kanske kvittering för Aftonbladet i dressyren och hoppningen?

 

Morran hissar 1: Bradley Wiggins polisonger. 5 av 5 Morr!

 

Morran hissar 2: Jonas Karlssons krönika i kväll efter badminton-skandalen.

 

Morran dissar 1: Att OS är i full gång, men det är bara första augusti. För tidigt, tycker jag.

 

Morran dissar 2: Varför har ingen sagt att Sedinarna har en tredje tvilling?! Men jag kan tycka att det är lite fantasilöst att döpa en till Henrik och en till Henri Hurskainen.


RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...