Mika Hannula klar för MODO

Fin nyhet så här på tisdagskvällen. Även om jag aldrig haft Mika Hannula som någon personlig favorit tror jag att det här kan bli bra. Faktiskt. 

Surr om påstådda attitydproblem som stoppat andra klubbar från att behålla/plocka honom ger jag inte mycket för. Har Dick Axelsson blivit välkammad – och jag klarat mig igenom gymnasiet – ja då borde även en Hannula med eventuella attitydproblem kunna lyckas i MODO.

Frågan är bara om det stämmer att det är ett korttidskontrakt som gäller? När får vi besked om det MODO?  

---

Överlevde både den svalda tandställningen, en heldag med Majk och Mäster, x antal maraton med eliten samt helgen (men det var på håret!) och känner nu att jag kan klara av det mesta.

Utom en förlust igen mot Timrå i morgon. Hör ni det MODO? Vad ni än gör och vem än som blir lagkapten – förlora inte!

Dagen då jag slutade äta popcorn*

Är i upplösningstillstånd. Satt i godan ro och åt popcorn och märkte plötsligt hur annorlunda det kändes. Tuggade glatt vidare. Kom sedan på att jag skulle kolla varför det var kändes så konstigt och gick och tittade i spegeln. En bit av tandställningstråden är borta! Jag har svalt tandställningen!!!

Okej, nu är jag kanske inte i upplösningstillstånd. Jag är så lugn att jag hoppas att min kropp reder ut detta på egen hand utan inblandning av min hjärna.

Men till er som jag i panik har sms:at till i natt vill jag bara säga att ni får vänta till klockan är efter 08.00 med att ringa och fråga vad jag var så skräckslagen om. För nu ska jag sova. Och stål ska inte få förstöra min sovmorgon.

Skulle det däremot vara så att ståltråden rispat sönder hela mig och fått mig att dö i sömnen så vill jag att ni ska veta att ni borde ångra att ni sover så jävla djupt att ni inte märker av mina nattliga sms. Tänk på det!

*Starkt frågetecken på detta dock. Jag har starka tvångstankar om att jag måste göra om samma misstag minst tre gånger innan jag lär mig något av dem.

Svart är inte alltid rätt

Största fördelen med att vara kvinnlig sportreporter är att det är okej att ge utlopp för sitt intresse för kläder och färger. Ingen ifrågasätter att man hugger målvakten i gången för att fråga den viktigaste frågan man kan komma på: "Är din tröja rosa eller är den röd?"

Som journalist vill man ge sina läsare svar på viktiga frågor – och nog måste väl en sådan fråga vara av allmänt intresse efter att det varit det stora samtalsämnet på pressläktaren? 

Därför hoppar jag över att kommentera MODO:s lagbygge och spar det till en dag då jag är mer motiverad att skriva av mig lite. I dag väljer jag att kortfattat ge mina kvinnliga och modekunniga åsikter om nya matchstället:


 

Jag sällar mig till skaran av supportrar som tycker att det är helt rätt att rött-vitt-grönt får övertaget men att svart känns väldigt malplacerat. Jag har inget emot svarta byxor och hjälmar så länge svart finns med i övriga delar också. Finns svart med i form av linjer eller liknande  (tänk Avalanche) tycker jag att det är perfekt med svarta byxor och hjälmar, men finns inget svart alls ser det inte ett dugg genomtänkt ut.

Precis så är fallet med MODO:s nya ställ nu. Allt känns lite ihopslängt, tyvärr. Och det är inte det intryck man vill få av klubben som ska tillbaka till sina rötter för att kunna återuppstå från de döda. 

Så: Lägg till svart eller låt hjälmar och byxor vara röda. Och när ni är igång, fixa ytterligare en vit linje som skiljer på det röda och gröna, tack.


Go och gla kexchocklad?

Hela min kropp skriker att det är för tidigt nu. Borde man inte få ob-tillägg för att jobba dag? Försöker tänka på annat.

Positiv tanke i dag: När jag kommer till jobbet ligger det en kexchocklad och väntar på mig som jag fick i går men inte åt upp. Oklart varför. Ja, inte varför jag fick den, utan varför jag inte tryckte i mig den.
Negativ tanke i dag: Den kanske inte är kvar? Tänk om någon i ett svagt ögonblick strax innan deadline i går snodde den?
Neutral tanke i dag: Fast vad spelar det för roll om den finns kvar eller ej? Jag får ju ändå ont i magen av kexcoklad.


       Suddig bild som symboliserar hur suddigt jag ser världen tidigt på morgonen.

Armband av tagel                Printscreen från Old Haunts som tillverkar armband av hästtagel

Kan inte smälta hur dum jag är som inte har tagit en bit tagel av hästarna som jag har älskat och som har försvunnit ur mitt liv. Hade gjort väldigt mycket för att kunna skicka tagel från dem till Old Haunts och fått hem helt underbara armband.

Helt underbart fina och ett perfekt minne!


När sommaren börjar gå mot sitt slut...

...Köper jag, förstås, en ny bikini.

Men virkad. Och billig. Och lila. Inte hade jag kunnat motstå ens om jag velat.Som synes är det en present till mig själv. För allt bra jag gjort för mig själv genom åren. Har förresten planer på att åka till Prag i höst. Är det bikiniväder där i oktober tro?

Nu: Fram med dammsugaren.


När narcissisten inte får sitt behov stillatPå 20 minuters gångväg hinner man störa sig på mycket. Eller störa sig... Jag riktigt hatar när Sonnelid/Mio har ljuset tänt i sina lokaler nattetid när jag går hem från jobbet.

Då går jag miste om 100 meter fönsterväggar att spegla mig i. Vägen blir genast så mycket tråkigare och fulare.

---

Ledig i morgon. I can´t believe it! Ojojoj, vad mycket jag ska hinna med. Men viktigast: Ta det lugnt. Vila ut. Lata mig.

I behov av våningskakfat

Jag är ute efter ett våningskakfat. Eller kanske två. Ett för att servera kakor på och ett för att servera mig själv mina smycken på. Men att hitta rätt är inte så lätt – precis som med allt annat.

I lördags hittade jag dock två modeller på Åhlens för vettigt pris och som skulle kunna passa hos mig. Men jag vet inte... Jag gillar utformningen på det rosa fatet, men vill jag verkligen ha rosa? Svårt. Vitt fungerar däremot alltid. Vad tycker ni? Ett eller båda? 

  

                                   129 kronor styck på Åhlens

Nu blir det sängen. Jobbar dag i morgon och några timmars sömn är nog bra.


Bobcat 2 ser ut att kunna få en rival

Nu är det, typ, bestämt att jag ska köpa en iphone. Ja, med betoning på typ. Med tanke på hur oteknisk jag är och att jag ännu inte riktigt vet om jag är i behov av en teknisk supergrej har jag ännu en del tveksamhem kvar. Det lutar dock åt att det blir köp. Men då kvarstår tre viktiga frågor:

  • Svart eller vit?
  • Vilken av dem? Trean (3GS alltså, fördel: mycket billigare)? Fyran? Eller vänta på femman?
  • Ska jag ha kvar gamla numret eller ta ett nytt?

För enkelhetens skull behåller jag mitt gamla kort och slipper informera hela allmänheten om bytet. För min inre frids skull skaffar jag ett nytt kort, det vill säga nummer, och använder det i iphonen och har kvar det gamla i Bobcat 2.

Då slipper jag byta och krångla ifall jag känner att det är Bobcat 2 som ska få följa med mig just den dagen. Eller kan man ens byta emellan så där? 

Upplys mig! Hjälp mig! 


                                              Svart eller vit? Vilket dilemma...

Och under tiden jag funderar går jag till jobbet. Adios!


Jello shots - norges bästa export näst eft...

foto-0558 (MMS)

Jello shots - norges bästa export näst efter mats zuccarello aasen.


Det här är D-A-D

I går satt vi i strandparken och surrade om diverse viktigt och oviktigt. Min förklaring av gruppen D-A-D gick inte helt hem och därför presenterar jag dem så här i stället:Så Murke, nu vet du vad lördagen har att bjuda på. De spelar här i helgen och jag är väldigt sugen på att gå. Ekonomisk fråga bara.

Stor och liten


Morran "inte snällast i kommun" och Majk "komplimangernas mästare". Tack för att du låter mig hållas dag ut och dag in!

Världens tråkigaste utgift

Nog för att det finns en hel del som kan placera sig på listan över världens tråkigaste utgifter – men linser tror jag toppar listan. 1500 kronor för något som är slut efter ett halvår. Det ska jag köpa nu. Suck.

Som tröst för den utgiften tänker jag köpa kulglass med kiwi- och daimsmak. Världens godaste! Och just det, umgås med undersåtarna samt leta turtrosor och hänga i parken hela dagen. Sköööönt.


Ska visa upp det här ärliga leendet när jag ser undersåtarna. Visa dem hur glad jag är att se dem.

RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...