Svart är inte alltid rätt

Största fördelen med att vara kvinnlig sportreporter är att det är okej att ge utlopp för sitt intresse för kläder och färger. Ingen ifrågasätter att man hugger målvakten i gången för att fråga den viktigaste frågan man kan komma på: "Är din tröja rosa eller är den röd?"

Som journalist vill man ge sina läsare svar på viktiga frågor – och nog måste väl en sådan fråga vara av allmänt intresse efter att det varit det stora samtalsämnet på pressläktaren? 

Därför hoppar jag över att kommentera MODO:s lagbygge och spar det till en dag då jag är mer motiverad att skriva av mig lite. I dag väljer jag att kortfattat ge mina kvinnliga och modekunniga åsikter om nya matchstället:


 

Jag sällar mig till skaran av supportrar som tycker att det är helt rätt att rött-vitt-grönt får övertaget men att svart känns väldigt malplacerat. Jag har inget emot svarta byxor och hjälmar så länge svart finns med i övriga delar också. Finns svart med i form av linjer eller liknande  (tänk Avalanche) tycker jag att det är perfekt med svarta byxor och hjälmar, men finns inget svart alls ser det inte ett dugg genomtänkt ut.

Precis så är fallet med MODO:s nya ställ nu. Allt känns lite ihopslängt, tyvärr. Och det är inte det intryck man vill få av klubben som ska tillbaka till sina rötter för att kunna återuppstå från de döda. 

Så: Lägg till svart eller låt hjälmar och byxor vara röda. Och när ni är igång, fixa ytterligare en vit linje som skiljer på det röda och gröna, tack.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...